Thursday, April 9, 2009

tgk wayang bersama hat-c n nieza

hye all

now im back w the updates..
as u all know last nite kan me tgk wayang w nieza n hathsey..
pas amik nieza kat opis, we all terus g star sbb hathsey dah tggu..
kalo nak tau star ni kat tgkat 9..
and parking yg ada kat tgkat 7 jek..
penat jugak aku dok belok2 pusing2 ni..
sib baik drive auto :)

pas sampai cari hathsey dulu..
sian dia tggu lama sensorang.hehhe..
org kat cni sangat laaaa ramai melampau.
nak amik pics pun segan2 tapi ttp jugak snap2.hahha..

cita stat kol 1045 tapi dari kol 10 we all dah sampai n berdiri jek sbb xde seat kat luar ni..
sambil2 tu tgk sedutan movie kat skrin besar.
nak tgk cita knowing laaa tp kwn2 dah tgk..
sapa2 nak temankan me tgk cita ni pls pls msg me k..
seyes nak tgk..
if xde jugak abg as la jd mangsa mintak dia download.hehhe..

snack counter

me-hathsey

nieza-me
nmpak cam kurus gila kan?ehems...
camera trick always works on me ;P

fast n furious 4 mmg best and wajib tgk.
paul walker adalah sangat ensem dan gagah.woot!
dalam cita tu dia jmpa balik mia after 5 years leaving.
jmpa balik terus ok n ada satu scene tu, he kissed mia cam nothing happen.
but if i were mia in dat movie, sapalaaaa nak resist org sehensem paul walker tu kan.
terusss hilang segala dendam, amarah, benci..hehhe

cita ni i bagi 4 over 5 la..
mmg sangat hebat,mantooppp! ;P
movie abis kol 1245..
tp sempat singgah minum2 lagi kat ayam penyet..
sampai umah kol 2..
then layan cita kat hallmark; gracie's choice..
abis kol 4am..
then me n nieza smbung sembang yg x reti nak abis n ended up tdo at nearly 5 in d morn..
hahahaha..

ptg ni plak i need to fetch my mum from work then g boulevard..
will update about it later..
now nak tgk cita angus, thong and the perfect snogging yg bang as dah donlod.
dah 2x tgk but still nak tgk lagi.seyes best..

k la.dats all from me.daaa




15 comments:

Marcella Raymond said...

yahhh!! kurus na kitak dalam gambar ya!! posisi yang tepat, menjadikan muka anda bersegi2!! whoahhhhh!! (adakah nak nangga wayang lelaki kacak alu makin hot??) huhu (^^,) truskan usaha diet kak! makin ari makin kacak!!!!

Marcella Raymond said...

danny kalah, aku dah reply post tok dolok. wakakakakakakaka. buriditttt!! XD

juzz said...

mena za, nang nampak kuruss kitak lam gambar ya.;) nang hebat tak 2 tdo kol 5.tp mun dah bloya ya nang sik brasa bah oo.hehe

f.i.e.z.a said...

cella,
ya camera trick jak ya deng oii.kmk x la kurus nei.kurang dikit jak.hehhe..
makin kacak ka?makseh makseh!now dah kin terer mekap n rajin mekap. ;)

f.i.e.z.a said...

cella,
nei danny tek?suh nya komen blog kmk.cepat! heheh

f.i.e.z.a said...

juzz,
hehhehe.kurus ka..supan ku juzz..kelak ada org madah fieza idup2 gemok duhal.lam gmbar jak kacak.hahha..
fieza sebenanya gemok ok... hahha

AmirFX said...

Yohhh!!! Sama lah ngn kmk pg tek... Tdo kol 5 juak lepas nangga Chelsea ngalah Liverpool smp 3-1... Yahh... Idup Chelsea...!!

Felicia F. Ramzi said...

yahhhhh kol 5!! hahhaa jaman belajar marek salu tido time2 dah menjengok pagi..nek tok dah tua (yahhhh) sik larat gilak eh..

AmirFX*: sak ati eh Chelsea score 3! Chenta Hati mek kinek2 message kul 4.37am! semata-mata nak madah chelsea menang..argh!

Mdm.Nyza said...

sama rating yg d berik.. 4 out of 5... best za oh cita ya, x rugi beli tiket RM9.00... hehehe..

farah.loren said...

mahal na diat wayang sitok eh. kumpol duit lok

n i e z a said...

ne ndak tdo kol 5, mcm2 jak diimejin. sempat indah bermanja ngan kmk sebelum tdo. nasib bait ku rompuan. haha..

f.i.e.z.a said...

amirfx,
hehhe sama kes ta 2 tdo aher ooo..tp kmk sik minat ngga org main bol.hehe

felicia,
tingat zaman blaja ngan azilah.eksen jak mukak buku kimia apa tek mok test.jong2 alu tdo.cek2dah azan suboh urg.hahah

nyza,
teket mek murah RM3 jak dari ktk.hehhe p nang best cita ya ko.harus mek donlod ngga gik skali.

farah,
mahal ya brp conv duit ctok?

nieza,
mnjak2 ngan ktk best bah..nasib ko rempuan.mun sik siap tek.napsuuuuu!hahha

kelapadanorkid said...

nak tgk jugak aa cite ni :)

f.i.e.z.a said...

kelapadanorkid,
fast n furious mmg best!wajib tgk tu :)

Adam Hathsey Bronson said...

bukan biasa2 jak kiss ya za..ada gik part extended tapi potong la. napsu dlm wyg ya klak semua. eh, ku maok cita angus&thong ya eh..