Sunday, April 12, 2009

nabil bintang paling popular?

popularkah nabil?
ataukah aku yg tidak perasan nabil ini popular sebenarnya?

aku happy kegirangan bila saat namanya disebut oleh adlin dan sh shahira.
tapi tepukan ku terhenti bila melihat dia tidak segan selu memeluk irma.
hey, bkn aku sorang nmpak.
korang pun tgk kan?kan?
aku tahu mereka bercinta.
tapi perlukah?

owh mungkin itu tindakan luar kawalan.
seperti zul 2 by 2 memeluk isma konsert af semalam.
pelukan yg sangat2 hangat.
even aku yg kat umah pun naik bulu roma.hahha..
tapi itu lain.
tu pasangan dah kawen.
emnmmm..
x kesah la.aku pun kalo sayang maybe lebeh2 kot kan.
just bezanya, aku bkn artis. ;P

entry di akhiri dgn lagu berhantu faizal "superman" tahir.
bencinta.
sungguh lagu ni sangat2 aku suka..
dan aku suka dia berambut pendek perform tadi.
sangat kemas auuwwwmmm! geraamm.hahha

ok enjoy the song.
congrats pada pemenang abpbh 2008..
kalo ditakdirkan Que Haidar baca blog ni, aku nak pesan satu;
kalo scan dapat baby girl bagi nama hafiza boleh? ;P

gooodd day peeps!

23 comments:

Audio said...

Sapa Nabil? :|

WhiteTulip said...

tedah ngan bang odio sik tauk sapa nabil..bagus takl ngga youtube jak koleksi lawak nabil..hehe..

btw, kamek ingat fafau menang tekk..p nabil? ok juak lah..mek asa nya nang popular juak taun ya tekk..hoho..

part nya hug irma ya nang mengejutkan lah..adakah patut! p mana kata nya lah nak..artisssssss..... :D

f.i.e.z.a said...

audio,
nabil ya winner of raja lawak 2.google tak then bukak kat u-tube.dolok i find him funny now cam dah kureng kit..

o_o said...

mula2 dolok,kmk suka gilak ngn nabel ya..nya lawak gilak

but for some reason,kmk bencik nya gilak2 n mek nyampah nya menang 3 award mlm tek..

f.i.e.z.a said...

whitetulip,
kmk pun tekejut juak p at least bkn mawi nak..hahha.
nang mengejutkan tapi biasa la artisss.hehe.x sengaja maybe..huk huk..

f.i.e.z.a said...

o_o,
mek ingat mek sorang jak menyampah n enggar..ckupla sekali nya menang tok.kompom xda 2 kali.ahaha

o_o said...

mek nang inggar ngannya b4 ABPBH mlm tek..hehe

f.i.e.z.a said...

o_o,
mun gya nang sik sukalaaaa ktk ngannya nak oo..hehe..biarla sik suka kita pun dapat juak mbak balit keta..

Felicia F. Ramzi said...

ada apa mlm tek bah? ada anugerah kat tv kah? yah...hahaha, kmk layan cinemax jak mlm tek, sambil molah keja sekolah. yala alu sikda hapdet..
nabil? kmk asa, zizan [zizan nak lawak juak ya nak?] bagus gik..eheh

Beautiful Disaster said...

aah lar fieza. ryn pn tkejut tgk die pelok irma tu. ala zul tu peluk isma xpe. sbb da laki bini. tu pn ade org nk komplen tu sbb pelok over. ni kalo nabil xkene komplen ni xtau lar. aduh nabil, wat malu org negeri 9 taw. hehe. tp tahniah sbb menang.

Ida Athanazir said...

u've been tagged!

f.i.e.z.a said...

felicia,
aok ada anugerah bintang paling popular berita harian mlm td kat tv3..
boleh diat kat tv3 online mun sik kat utube kompom ada..

f.i.e.z.a said...

beautiful disaster,
sama2 la kita terkejut.hehhe..malu org nogori tgk..
kompom kena komplen nanti.heheh.kat ohbulan dah kena sedas.

f.i.e.z.a said...

kak ida,
ok i will do i will do. :)
thanx for tagging ;P

Ida Athanazir said...

yeah, i also like Faizal's hair. And Nabil, sama lah kita.... i also wonder popular kah dia??

Ida Athanazir said...

emmm.... sorry, to me, nabil tak lawak. Do u see lompat lompat mcm monkey tu lawak ke?

susudalambotol said...

saya haritu masa tgk isma, saya terus tukar chanel. entah. rasa mcm, geli kot. haha. itu pandangan saya lah.

pasal nabil tu, saya rasa itu tindakan luar kawalan dia even irma pun macam terkejut. tapi tetap akan jadi issue punya. biasalah, wartawan kita ni memang suka benda2 yang tak disengajakan. silap cakap sikit terus jadi issue terutama sekali MELODI, rancangan yang paling rendah kualitinya kat Malaysia ni.

Lepri Felix said...

baguslah nabil menang artis paling popular, ada juak nait nama nya...at least memvariasikan artis di Malaysia tok...



bertambah besar gik periuk nasik nya...

mala jak nok stereotype artis jak menang2 & porpular2...

drpd artis yg dah sedia ada popular mcm si hidung senget ke kanan ya & si 'suara apitan'...

menyampah sarap aku!!!

*emo mode*

yucks!!!

alien said...

ermmmmm....mengancam la faizal mlm td...x kuasa I.........

alien said...

wuuuu...Faizal mlm td memang mengancam ler....tak kuasa I tgk....meremang bulu roma I...

Marcella Raymond said...

mak kamek madah rambut Noh, penyanyi hujan rambut nya kacak. lebat, hitam dan shinning. huahahahaha. dan gitaris nya yang seorang ya sik nampak muka. huahahaha. sungguh misteri!! XD btw, kumpulan kristal sangat rock sehingga rambut panjang macam j-rock! whoaaaaaaaaa!! tetapi, otai2 60-an, 70-an itu sangat rock! A RAMAN I LOVE YOU!!!!

noh, suara ko kacak malam tek!
apasal pegang pick gitar kaler oren ya? ku tunggu2 kau main gitar. hehe.

pArAsiT_dUniA said...

nabil ya bkn apa za, nya nak nunjuk ngan farid kamil yg irma ya betuah dpt artis popular mcm nya..farid kamil ado???hehehe...

p muka irma pun nang nampak gilak tekejut kura2 d peluk nabil ya..btw, fyi..ank buah mek mmg x suka nabil..sampai meraung2 mintak tuka cenel x mok tgk nabil..hehehe

Fadhlah said...

wah..topik peluk memeluk...dlm den nyer blog ader topik tu..