Wednesday, April 1, 2009

bday siapakah pada 2 april?

walaupun today 1hb tp masa aku type ni, jam lagi 2mins nak masok 2hb.
so i m taking the chance to post a special entry for a special someone.

happy birthday dearie..
2 april 1984- 2 april 2009..
dah 25thn eh..
:D


eh siapakah gerangan dearie itu?
kasi suprise la ckit eh..
jeng jeng jeng
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

HAPPY BIRTHDAY NYZA!!!
SEMOGA HIDUP SENTIASA DLIMPAHI REZEKI DARI-NYA,
PJG UMUR DAN CEPAT2 DAPAT BABY NUMB 2,3,4,5,6.. ;p

pose w her lovely daughter, nur izzah nabihah..
comel mcm mamanya.. :)

nyza is my close fren in d ofc.
geng poret 24/7..
sapa yg dah follow lama my blog mmg kenal la..
hehhe..
nyza pun ada blog jugak.. klik sini
so dah view tu sila2 la anta komen bday secara berjemaah. hehe
nyza masa bday xde kat opis.
cepat2 dia dah mintak cuti sbb nak spend the special day w her hubby n nabihah of course..
so xde la kek d opis esok kan nyza?
bila la ooo?
i know u're reading this.hehhe..cepat jwb. ;P

bln april ni ramai my fellow colleagues yg bday so we might celebrate in 1 day sekaligus..
owwhh i do love bday cakes.yummy! :)

to u again nyza,
enjoy ur special day w ur loved ones and dont forget us here in cmcc...hhehe
muah muah!

p/s:happy belated bday to kak zah ku sayang.. :)

12 comments:

khairul onggon said...

Wah.. hepi bday to nyza.. :) Kim salam yerrr.. ada kenak tukuk ngan lakinya klak.. hehehehe..

Aok, kmk ada ngerayo di Kuching, tp masa kmk agak terhad.. ngan ehem2 kmk pun ngak sari jak dapat jumpa walaupun kmk seminggu di sinun.. huhu..

WhiteTulip said...

happy birthday kak niza..baby kiutt!! muah muah ngan babyyy! :D

Mdm.Nyza said...

uitt... TERIMA KASIH zaa... lak kitarami2 mikir tarikh yg sesuai utk celebrate befday together2... tunggu tina balit dari honeymoon coz befdaynya pun in april... mami_faris, jojo the modjo, kak zizah, mbok... suma itu lahir dlm bln april... ngeee.. Za, thank you...:)

Felicia F. Ramzi said...

woohh, 24 dah ada baby lah nyza tok tek retinya?

*merenung nasib diri yang entah bila akan berkahwin..

aiseh

susudalambotol said...

chomel betul anak diaaaaaa. geram!

f.i.e.z.a said...

onggon,
aie mun gya xpat la mek cia ktk mi kolok oo.. :(

f.i.e.z.a said...

whitetulip,
baby nya nang kiut gilak.rasa mok picit2 jak..

f.i.e.z.a said...

nyza,
no problemo..bdak sethn sekali dapat la molah entry special k ktk.heheh..
esok la jmpa ooo.. :)

f.i.e.z.a said...

felicia,
sori salah td.nya 25thn tok.mudak setaun dari kita..but stillll nak oo dah kawen n dah ada baby.kita?
*sigh*
xhal.the time will come eventually :)

f.i.e.z.a said...

susudalambotol,

hehhe.xpe.nanti ur turn plak in november kan? ;P
boleh picit puas2 sebab anak sendiri.hehe

izd said...

tq fieza... :) n happy bday juak kat nieza....

f.i.e.z.a said...

izd,
hehhe..best oo dah bday betambah umo..kmk bln 7 lak sis :)