Saturday, April 25, 2009

kursus last day..

tiba la hari terakhir..

after semua talks dah abis, sampai la masa nak umumkan kumpulan terbaik..
yg bestnya, AGM bgtau the responses from us were more than what he expected..
owwhhh masa ini of course we all semua bangga n glad.
then nak tau sapa kumpulan terbaik??
inilah diaaaaaaaaaaaaaaa...............
ROSZ KALAZ.............
OOOOOOOOOOOO-HAAAAAAAAAAAA!!!

my grup's flag..
trainers mintak we all semua sign kat ctu then dorang bwk balik KL.

dgn markah 155 mmg tiada tandingan laa!!
hahhaha.jgn marah ye grup lain..
u all pun semuaaa best tp dah adat menang kalah ni..sapa x suka menang tol tak?
hehehhehe..[ada sedikit keriakan d situ ;P]

MY WINNING GROUP
phella-me-nyza-syah-AGM-en izlon[instructor]-kak gbah and naz

hepi sungguh n tak sangka pun ada..hehe..
b4 wrap-up sesi pemberian sijil,ada salam2 session n snapping depan lobi..
i dont have the pic sbb belum transfer lagi..nanti la me edit lagi if ada additional pics to share..

yg pastinya i gained so much knowledge from this course..
mcm2 la ai blaja..n masa kursus laaa boleh kenal2 ngan geng opis..
sbb kat opis xde masa sangat nak smbang..keja banyak kan..

so im looking forward to attend another kursus macam ni in future..
kalo kursus tu buat kat KL lagi best!hahha..
insyaAllah..

abis dah cita kursus ni..sib baik 3 ari jek..kalo 3 bln xde de aku nak buat entry satu2..
hehhe.

till nxt n3..
daaaaaaaaaaaa



10 comments:

AmirFX said...

Lengkap dah diari ktk selama 3 hari... Syabas beta shankar... Jeles wak nak ekot aktiviti kedak ya ehss...

Ida Athanazir said...

hamper sapa simpan??... hee hee.... lamak juak i sik join kursus kursus tok. Fun sebenarnya, ya lah, at least get mind off work for awhile, mcm cuti lah....

Ms Tikot's said...

wah...tahniah kepada rosz kalas...

Felicia F. Ramzi said...

kamek suka lah mun di soh ekot2 kursus tok..mun di sekolah soh ngekot n jaga miak pertandingan kah, uhh bagi saja sama guey...eheh..
*ada cuci2 mata tek za?

Mdm.Nyza said...

best eh... mudahan ada gik za oh... heheh.. ros'z kalaz... :)

pArAsiT_dUniA said...

ooo ha!!
hehe
best ho za.
mudahan jak masin mulut AGM kta..
pat layan teh tarik di bali..gegege..
so kpd mummy2 vogue mdm nyza n mdm g-bah, sila tinggalkn ank dan suami seketika..kita join kelab ank dara..hehe

f.i.e.z.a said...

amirfx,
baruk ada masa mek reply komen ktk.hehhe..best kursus tok.. :)

kak ida,
hmaper ya dah selamat d mkn oleh mek org.yalah lupak alu ngan keja.suk ko..insyaAllah kelak ada gik kursus tok..

ms tikots,
thanx! :)

felicia,
xda mek cuci mata.yg pegi geng opis n some instructors from kl.ada juak ensem p laki org.hahha..

mdm nyza,
semangat rosz kalaz.hehe

parasit dunia,
mudahan la oo..g kl jadi la pat ngabas menara rebong..hehe

mummysyafie said...

wa...taniah..taniah..share hamper bulih?

f.i.e.z.a said...

mummysyafie,
boleh p biskut byk.xhal oo.hehe

dukunlintah plk said...

ros kalas?? wahahaha