Monday, April 20, 2009

tag by dida bumblebee

tagged by my dear dida so here it goes...

Questions & Answers

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?when my heart speaks---> emm camane nak ckp eh..well,i will share everything comes from my heart la konon..xde edit2 whatsoeverla..kalo rasa2 interesting to share w u all, then i will add it in my entries :)

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?http://fiezalovespurple.blogspot.com---> its my name obviously n lovespurple tu sbb mmg suka kaler purple.tapi lately cam suka pink plak.hehhe.tp my ultimate fav colours are purple n pink la..menjawab soalan ke tak ni?;P

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?--->ape yg rasa nak type tu i just let it flow..rasa cam berckp ngan skrin ;)

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?--->taknak laaaa..sayang sangat ngan my blog ni okkk..kat cni i knew lots of nice blogger-friends and i can share my likes and dislikes and also i can keep track on what i did on daily basis..

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
sis dida---->ni my faveret fren jugak n kenal thru friendster..ingat tak mula2 kita msg camane dida?hehehe.well we shared a lot of great things happen in life together..byk la..she's sooo nice and she'll be married this yr..i cant wait to see u in june.. ;)

nak tag sape eh?

mangsa seterusnya:
  • adam hathsey
  • nieza
  • mdm nyza
  • kak sue
  • mami faris
  • lepri felix
  • marcella

sapa2 yg interested pun boleh buat..

2 comments:

Marcella Raymond said...

kamek nak berblog, sebab nangga kitak berblog. huahahahaha XD

nanti saya jawab tag.
xoxo =x

f.i.e.z.a said...

marcella,
ok jwb jak tag ya.k suk suk :)