Saturday, April 25, 2009

kursus day 2

kursus hari ke-2 sangat2 fun..
bgn awl pagi mmg sejok n terus shower then g bekpes..
we were told by the organizer dat we r having outdoor activities..
probably g beach tp xtau pantai mana..
x kesah la mana2 pun asalkan outdoor mmg excited. ;P

my colleagues yg best!

bas patut sampai kol 8 tp lmbat sket..
so we took the chance to camwhore.. :)

me-nyza-fardha

pose 'sarange'..
cella,dat pose esp for u! hahha

the weather is sooo beautiful okkkk..
bila sampai kat jmbatan santubong cepat2 me took the phone sbb nak snap ni..

the gojes gunung santubong :)

we went to pantai puteri rupanya..
and the instructors mmg dah tggu we all..
kat cni we all ada games which we need to complete in a group la..
nama pun teambuilding kan..
ada games ala2 explorace and byk lagi laaa..
wpun panas tapi we still had fun to d max..


we all kat pantai sampai kol 11 then balik training college to mandi2 then lunch..
pas lunch ada session w AGM..
x ingat nak amik pics pun sbb ni ala2 meeting jugakla..

abis jek session dlm kol 4, we were asked to change to sports attire sbb ada games lagi..
kali ni we all ada war-tepong+telo-games..
ada 2 groups then berperang ala2 300 gitu.hahhaa..
sangaaaaaaaaaatttt bestt gil-babs...
dgn gelak x hengatnyaaa dgn baju kena tepong semua mmg fun..
rasa nak main lagiiiiiiiiiii laaaaaaaa. ;P


malas nak caption pics d atas sbb the ceria-ness poses shows everything..
byk pics lagi yg i x bluetooth from my fren's hp sbb masa g perang tu i left my fon at d room..

mlm plak ada apa ye..
a'a ada talks jugak la..
then kol 11 balik bilik..

dats how my day 2 was..
day 3?
to be continued............
:)

2 comments:

Mdm.Nyza said...

hahha... mena aih.. tetak nang sik ingat dunia gik... enjoy zaa ohh.. lupak sejap dirik mek tek dah belaki & dah ada anak... hahahahha.. :p

f.i.e.z.a said...

mdm nyza,
hehheh..nang best!
mun dapat diulang masa ya oh oh..