Wednesday, April 15, 2009

mlm utk menonton

hye u all..

lagi half an hour i'll be home..
x saba sungguh nak balik..
balik ni nieza yg pick me up sbb dia dah balik awl using my car sbb nak g star beli tiket wyg.
hari ni kan rabu, tiket murah so harusla menonton ye tak?

mula2 nak tgk cita talentime tapi xde show mlm..
last2 tgk cita apa korang nak tau?
huuuuuuuuuuu..nak sebut pun takot.
cita friday the thirteen.
uuuuuuuuu serraaaaaammnyaaa..
personally mmg aku sungguh tak suka horror stories, thriller or yg ada kill kill die die.
takuuuuttt okkkk..
tapi sbb nieza and hathsey nak tgk sangat, mestila aku nak join.
heheh nak jugak tgk ye tak?

show mlm ni kol 1030pm..
balik ni smpat la mndi2 dlu then kuwa balik sbb nak temankan hat-c mkn..
mlm ni wajib bwk shawl sbb nanti senang nak tutup mata..hahhaha..
seyes im penakut..
sila gelak.

sapa nak join tgk dialu-alukan..

k la dearies.
nak siap2 balik dah..
sangat2 excited..
ni baru nieza yg amik, belom boyfren kan? *wink*

pg esok i'll update cita tu best ke tak ok..

MmmmmuuuaaaahhhhH!

5 comments:

Mdm.Nyza said...

wOw.. movie gik.. hehehhe.. enjoy ur movie k my dear... balit dr diat mivie, jega2, jgn pdg blakang!

o_o said...

aieee..mek suka cita yaa...mek lahir ari jumaat,13 aribulan..idola kmk jason ya..

friday the 13th

sbb yala emel mek daosz13th@gmail.com

hehehe

shnrianna said...

eeee...lak gi t0ilet mintak teman..hehe

n i e z a said...

best bah cita bunoh2 tok, pat tekaong2 lam wayang. gikpun kmk prefer ngga cita camtok dari ngga cita perang, mun gia mesti ku nangis. huhu..

f.i.e.z.a said...

nyza,
cetttt lekak nganta nieza mlm tadik nang bingong nyawa.terbayang muka jason koh.hahha

o_o,
ooo ada sejarah duhal tarikh ya p bagus lahir ri jemat. :)

shnrianna,
aokla kmk nang penakut :P

nieza,
aok eh ta 2 dah la sentimental mun ngga cita.xpat sdeh ckit lu nangis.hhaha