Tuesday, April 14, 2009

*sigh*

dear readers,

sesungguhnya saya tak suka kalau wat entry yg marah, full of negativeness..
i hate it sbb end up i will feel sad and sucked up..

i have other things to share..
things dat make me blessed and happy.
sori readers for the entry yg entah hapa2..
saya hanya insan biasa..

insyaAllah i will write something good, worth ur tym reading..
for now tgh tenangkan fikiran..
nak pegi mkn sedap la today..
emm mana eh?
how about the banquet?
wanna join me?

have a nice day peeps!

8 comments:

DiDa BuMBLeBee said...

hai kakak...chill yeh..i sempat read but dont be like her lah...she can mention tak suke org itu ini tanpa usul periksa..it is menyedihkan...u r not like dat..dun wori sis...i still rememba dia penah delete bestfren dia tanpa usul periksa kan...yea dat is very pity..siap heboh bdn kurus...OO EMMM GEEEE...nak tergelak ok bace entry dia..huhu jgn nyesal sudah bila tahu kebenaran kan..biarkan saja...be happy!

Mdm.Nyza said...

mls ku nak melayan... aku kacak juak, even kak beranak pun aku maintain slim kedak model, sik ku kecoh.. hahahahha... inggar mek dgr mek muji dikpun... xpa, laki mek ada ari2 muji.. nya ada? hahahha... boh lalek za, klak kita sama juak gila mcm nya mun d layan... nya yg dengki sbnrnya coz life kita best gik darinya.. kesian.. hahah.. cheer up!

f.i.e.z.a said...

dida sayang,
yup yup..n she said dat she didnt mean its me n my fren which i doubt it.
biarla dida.ramai org sayang kite tol tak?
from now mmg x baca dah blog dia.dia nak kurus ke gemok ke, i dont care anymore.
see in june sis! ;)

f.i.e.z.a said...

nyza,
harus ya slim kedak model sik berdengah nak..
so be positive, chill n have fun..kuwa mok pastok za..i need some fresh air :)

n i e z a said...

sapa yg telah melukakan perasaan ktk tok? padah ngan kamek, lak mek nampa palak nya. brani mengguris hati kaseh mek tok. :|

f.i.e.z.a said...

nieza,
mek lom sempat berkesah ngan ktk mek dah delete pun entry ya..
mlm tok kita besusei aaa..bait2 drive keta mek oii boh lupak amik mek kol 730..perut dah lapa tok.hehe

farah.loren said...

ahh? sapa anok org kacak2 tok kahh??? mintak entakkk kaaliiii

f.i.e.z.a said...

farah,
nasib tak sik sempat maca..mek pun dah delete entry ya..molah ku tang moha jak maca balit kedirik..
sigh..
bagus mek berangan meli longchamp best gik nak oo.haih ada gik cita longchamp.hahah