Thursday, July 13, 2017

open house

hye readers. omg dekat setahun dah tak update. maafkan guwe.

actually im going to host my very own raya open house this saturday and im soooo nervous.
asyik pk cukupke makanan cukupke nak minum?
okay ke makanan nanti
takpe ke kalau carpet tak cukup besar hahahahaha

well my new home is a minimalis style
kata dudok berdua je kan mmg la simple je hiasannya
i just want to jamu people
its like housewarming sekali :)

menu for that day would be

  • mi kolok
  • laksa sarawak
  • egg sandwiches
  • baked macaroni
  • satay and nasik impit
mi kolok and laksa sarawak tu i cater je senang
i tak reti masak pun yg tu
yang lain i masak :D

tu jelah kot. jemputan pun only around 50 to 60 pax
neves lah kan 
i penah la host for lunch and dinner but for 3 pax gitu je
yg ni ramaaaaaiiiiii
actually this is all hubs ideas.
buat makan2 i pun suka sebenanya nak gather ramai2 kan

ish lagi one day to go 
doakan semua berjalan lancar okay

i nak update selalu sbb ada org rindu celoteh i katanya hahahaha

oklah till next entry k

take care!