Friday, November 7, 2008

nebes

hye my sayangssss...

i off day today...
tp still jugak bgn awal nak anto my sis g skolah..
bile la ko nak cuti sekolah ni weeyyyhh?hahha..
then pg td kuar w my mum g bekpes..
bekpes mkn rojak kucei.
setaaaapppp sioott!
aku kompiden nak snap2 kan, sekali my SE hp terus padam.
wth????
mengong la hp aku ni.esok la aku anta kedai.
sib baik ada hp nokia stok-baling-anjing-pun-tak-kesah gitu.

since today i off kan, adela org ajak aku lunch..
kat mc d airport lagiks.
janji kol 3..ni bkn lunch, ni minum ptg ni.heh.
tp aku x mkn lagi..belasah jekla..

nebes seehhhh nak jmpa pasal aku kenal kat adela website ni.
he's kinda cute though.tgk pic adelaa..
tp x penah jmpa...

setakat sms n call jek..
kenal2 giteww je la xde de nak lebih2 kan..
bkn nak kapel terus pun.
tetiba tingat lak ngan ayat nabil rj lawak

'agak2 bila kita boleh kapel?'

kalo la aku daring camtu kan, aku rasa ari tuuuu dah aku dapat ganti.
cheewaaaahhh kompiden!

k la peeps.nak siap2 ni..
nak pakai bj ape ek?
make up lite2 je la kan..
nebes2..hahhahah..
ntah pape..

see u in nxt entry.. =)

10 comments:

Mdm.Nyza said...

yaaaaahh... asal off day ajak ada lah temu janji nya... heheh.. xpa, berkawan biar seribu, berkasih biar 1.. :)

JUZZ said...

ptg tok harus kau post entry ya trs.ku mok ngga gamba nya.hehe

Just me...Lea... said...

nyamannya rojak kuchei.lamak sik makan. mun balik kuching kelak nak makn lah. rindunya kat kuching

sabarcute said...

oo ada date kwn kita ritok eh..terus update k pat nangga nya hehe ne tauk knl haha :))

mim.ya.ra.alif said...

blind date ek?
hehehhee
cita la pastok kesah di airport..
hehehe

f.i.e.z.a said...

nyza,

org single cam kmk apala guna diam d umah.pencarian haruuusss diteruskaaaannn!!!hahha.

f.i.e.z.a said...

juzz,

tym penting camtok la hp ku molah hal.alu xda pic tek.sori.nxt entry aaaa.*kompiden kuar gik la.aiseh!*

f.i.e.z.a said...

just me lea,

balit kch lak padah.lak ta sama2 bekpes rojak kuchei. =)

f.i.e.z.a said...

sabarcute,

hehhe..kenal kali tak org..tp xda gmbar.soriiii.. ;P

f.i.e.z.a said...

mimrayaalif,

x wak kira blind pasal dah tauk muka nya camnei but still tahap kenebesan ya sama..hehe
k i'll update asap!