Thursday, November 6, 2008

lunch kat SR

hye all..

fyi, my dear fren;nyza skang dah tggu hari je nak deliver.

so b4 dier deliver+confinement, better bwk dier g mkn sedap2 dlu.
kan zaaa?
during lunch time me, kak sue n nyza went to the Secret Recipe satok.
dats d nearest SR available...

dari last month dah nak lunch kat cni tp shift we all asyik clash..
since today cam semua free tym lunch, we all pg la.
kalo plan awl2 sure x jd, tol x?

kol 1 tepat kuar dari opis..
sempat lagi nak amik pics kat dlm lift ni..
ngengade seeehhh..
nanti sure kangen sama buk nyzaaaa bila dah stat cuti 2bln.
huhu..

dlm lift.muka cam bahagia jek yg kat tgh tu kan.. ;p

kak sue.nyza

kali ni naik kete kak sue..
i was sooo malas to drive.lgpun jam kat sekolah st joe..
byk keta woooo.ai takot!

kat traffic lite pun nak posing.

in 10mins dah sampai..
kalo x pasal jam, 5mins pun sampai ok.
gile dekaat ngan ofc.


lately ni,agak selalu laa dtg SR.
cam byk duit jek aku ni kan..
alaaa.last tym pg pun nieza blanja waaattt..
undeniably, SR wpun a bit mahal tp i tetap sukaaa.
pasal sedaaappp gilos!

aku yg gojes.pasan lebeh.haruuuuss!

our drinks.
meh ai nak share u all satu cite..
td aku kompiden la order orange juice ni..
skali dtg la waitress tu anta gelas cinonet jek.

"eh, yg ni ke orange juice dik?"-aku yg blur

"a'ah..ni la standard size"-waitress

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
korang leh imejin muka x puas ati+haus aku ok..
b4 ni xpenah plak aku tingin nak order orange juice.
bila sampai gelas baeeekkk nye kecik.
better aku order ice lemon tea ke, w/melon ke..
haaiihhh..tobat nak order dah karang..huhuuuuuu..

kak sue's

my fav.me n nyza order yg ni...
sila telan air liur anda.ngeh ngeh..


adoii lapa balik plak tgk gmbar ni.nyosal hapdet.hahha..

i love white macadamia nuts.nyam sekal!

b4 balik,minah 2 org ni nak tapau kek for chenta hati masing2.
saiko ok..aku pun nak tapau jugak tp xtau nk bg kat sape..
tsk tsk.
*xhal za.kelak mun dah ada ta meli secuan kueh k nya aaaa ;P

pas byr2 smua, we all pun balik ofc dgn perasaan malas nak smbg keja...
hiks~


2 comments:

Mdm.Nyza said...

marek nang mood mls bekerja.. hehehe.. anyway, thanks ngan ktk 2 kak sue coz sudi ngembak mek g SR... insya Allah, next year kita lunch together2.. hehehe.. :p

f.i.e.z.a said...

nyza,

waaahhh lamak gilos nxt yr.xhal.2009 ktk dah slim balit.pat kebaya.hehhe..
kak ipar mek dah beranak pg tek.baby boy.mek merik namanya mohd danial muhaimin.munnya abg mek maok la.hehhe..