Sunday, November 2, 2008

kenduri

yesterday mmg busy yg amat..
pasal ada kenduri kawen kat sebelah umah..
umah my goodfriend, munira.
abg dier kawen ngan org kedah..
meriah jugak laa...

awl2 pg dah siap2 n terus tlg2 mne yg patut.
me jd penyambut tetamu..
wlau penat tp happening gituuu..

abg munie ni bestfren my brother..
soo mmg kenal rapat la..
bah, byk ckp lak..just enjoy the pics..

d pelamin.simple but nice.mase ni org x ramai lagi..

me n munie.munie excited abg dah kawen. ;)

munie, kak nora;my 2nd SIL and me

us plus kak mon;my 1st SIL and my lil nephew; ukasyah.

mane pics pengantin ek?
ahh yee...ai pun lupa nak snap..
ada kat cam kak nora tp lom bluetooth lagi..
nanti i'll add it in k..

pas mkn, ai terus balik..mmg x larat dah..
bila dah lepak2 depan tv cam bosan la plak..
tetiba rasa nak kuar..
mmg plan nak kuar pasal my SE hp lupa kat ofc.
ai skang kan pakai hp nokia lama..
dah pesan kat aswar suh dier simpan dlu..
sib baek x hilang..huhu..

so dlm kol 230 camtu ai pun kuar..
sensorang ok..mmg sadis+sedeh tp what to do..
my mum n sis semua pakat nk lepak kat umah abg sarol pas kenduri tu..
kwn2 lak semua bz..
so nak tak nak kena jugak kuar sensorang.g mane ek?

to be continued.............

2 comments:

Mdm.Nyza said...

mun diat pics org kawen, tauk ada terkenang masa tawen mek dikpun dolok.. x sangka 1 month ++ gik dah setahun dah usia perkahwinan mek zaa.. x lamak gik anniversary but xpat nak sambut dlm suasana romantik because masih berpantang... huhuhu... x hal, lain tahun ada, za ohh.. :P

f.i.e.z.a said...

za,
x berasa ooo time really flies.teringat gik kmk dtg masa tak akad nikah mlm ya..
thn dah mok ada baby.cant wait for nyza junior tok.hehhe..
xhal za thn lain dapat celebrate bah..best gik cos ada baby sorang neman.hehhe.