Thursday, November 27, 2008

amik zillah frm airport.

semalam me n nieza pakat nak amik zilah kat airport..
dah seminggu zilah kat kl tu holiday so windduu la sama dia..

my shift semlm balik kol 630pm,rase cam lame gilee ok..
bosaaaaannnn nyaaa.x sabar2 nak punch kad nak balik..

bosan face

flite zillah kol 720 tp delayed 20mins camtu..
but its ok laa..
aku balik terus singgah umah nieza sbb nieza ajak dinner kat umah.
ai on aje..ehehhe..

dlm kol 830 we all gerak la g airport..
nieza tibe2 teringin nak ice blended kat starbucks soo lepak sanela sementara tggu zilah.

nieza candid

.we shared this

we onlined n sempat la bukak page friendster sorang mamat ni yg nieza penah suka..
dah in a relationship pun..but its ok..still ada harapan pasal x kawen lagi.kui kui..
suka jek nyakat nieza ni..

internet cam haraaaaammsss jek mlm td.slow amat..
bohsan jek dok tggu loading page..

dlm kol 10 camtu zillah pun msg kata dah sampai n she waited at mc d..
x larat nk naik atas bwk luggage..
so we went down to meet zillah ni..
lame seeyyy x jmpa minah ni..
yelah student kan so mmg susah la nak jmpa asyik bz w assignments jek.
aku bz w ape ek? ;P

me n zillah

we continued chit chatting till nearly 11pm..
tu pun mata dah stat ngantok..
then terus anta zillah n nieza balik umah...

today me off day..
my mum pun amik kesempatan cuti sbb nak g shopping w me..
hehehe..me keje on weekends ni so xde masa lain dah..

dekat nak kol 10 dah..nak mndi jap then g bekpes kat luar..
nak mkn ape ek?
mi kolok?mi pok?rojak kucei?waaaahhh best2..

to u all, have a pleasant day.. :)

6 comments:

[ LADYKiKi] said...

HEHEHE best makan²,jalan² wah rindu sama gitu deh..


psstt bila nk kuar lagi tok? hehe

khairul onggon said...

ahhh... mun kmk mi kolok lok jadi mangsa kmk mun sampei kuching.. starbuck2 ya dah sik ingat dah.. di Kl pun ada kekekeke...

f.i.e.z.a said...

kiki,

kelak ta kuar aaa.tggu gaji loks.. ;)

f.i.e.z.a said...

khairul,

harus tak mkn mi kolok mun sampei kch..
bila tak balit gik?lak g kedei hj salleh ;P

khairul onggon said...

fieza.. lum taok gik bila nakgi Kuching.. takut ditikam urang pegi sabah taun 2009 tok.. Ehek.. sedih na sik pat mkn mi kolok hj salleh.. Tapi best dapat nangga blog kawan2.. jeles eh..

n i e z a said...

siot juak kau eh,gambar dem ya dingkh nya.nasib bait kaki ku nampak skinny.x bdn,kaki jak cukup la.haha..