Tuesday, November 25, 2008

hari ini hari rabu.

morning ladies and gentlemen...

ceaaa ayat cam best pagi2..
emm im in a verryyy good mood today.
xtau pesal..
maybe akan berjmpa jodoh yg dicari2?
atau akan menerima berita bonus 8bln mungkin?
atau tetiba acc mempunyai amaun 6 figure?
owhhh semuanya mungkin.. =)

last nite the farewell dinner was great and i came home late.
and sleepy.veryyyyy sleepy.
so i didnt update.
bile bgn pg tadi semangat terus upload the photos sambil2 mekap2 nak g keje..
x ckup 5, i added 4 more pics..
and i saved it sbb bajet bolehla update kat opis ni.
sekaliiiiii kaaannn, bile bukak draft td tetibe xde plaks those pics..
darn..iye iye i bgn dgn gigih nak make sure cite x basi..
emmmm..so i guess i'll update tonite la..
sungguh x best tau eeee geraaaammm plaks.

plan today nak kuar pas blk keje..
nak pick up azillah from d airport..
dier g kl for a week so mlm ni dah balik..
since dah seminggu x jmpa, gossipsss panaasss byk okkkk..
hahhaa..

lagi 20mins nak stat my shift ni..
today my shift kol 9-630...
sape2 nak ajak lunch tu boleh la jmpa kol 12 karang.
aiseh.perahsaaann..

so have a smashing wednesday u all..

muah muah!!!

*abaikan masa publish post ni sbb ni guna page draft last nite.

6 comments:

khairul azman onggon said...

Salam.. Kmk suka kata-kata positif kita pagi2 ari.. I likeee... Macam lam DVD 'The Secret".. always think positive.. Tiap kali kita berpikiran positif, urusan sehari-harian akan nampak mudah, cool sepanjang ari.. asalkan permulaan nya sekda yg negatif mcm terusuk terlanggar bucu katilkah.. kekekek..

Honestly, i like..

f.i.e.z.a said...

khairul..

harus kita pk positif.mood akan bagus, senyumm jak kita molah keja wpun hakikatnya kepak..n fikiran cam tenaaaang ajak..
:)

shnrianna said...

fieza....nikmat nya off 2 ari tok...
ringan asa palak kmk..hehe

f.i.e.z.a said...

shnrianna,

aok ilek jak ktk d umah nun.kmk molah calls tok rasa mok pengsan dah.maka kempen baruk stat tghari.hehhe..
weekends keja sik?kmk keja aie.huuhu.xpat mok berdansa tok.hahha

::suenasz05:: said...

fieza...zilah g cne? jmpa can nya cnun kah?

f.i.e.z.a said...

sue,

zilah ada trip ngan dak uitm.tp nya amik kesempatan jmpa taff juak..oii urg dah bercan ngan lepeh tek nak.haruuuusss..hehhe