Friday, May 14, 2010

mkn besar bsama bobet

cita agak basi tp pedulikk
sbb kalo x update kang xde kenangan
ini laa yg jd bila xde masa nak update
sapa2 yg ada masa update sampai 5 entries per day tu mmg salute la
camana dorang buat pun xtau la kan

ok back to this entry
nak cita pasal bday dinner bobet last monday
mula2 nak mkn kat hartz sekalik cancelled
sbb dah agak lmbat

so mkn kat topspot jek


castro n a-p yg supan masok lam blog ;P

tuan blog

x sempat beli kek sbb dari opis so beli SR's 3 pieces cake
t pun x abis sbb semua dah kekenyangan

juzz-bobet-sue-me-nieza
friends for life


patutnya kan nak pakai baju hot pink
tapi x jadi cos wat masa weekdays n x sempat blk umah pun
dari opis terus g mkn.
xpela x kesah pakai baju apa janji leh spend time w d bday girl
:)

masa nak blk baru laaa suprise kasik bobet bday present
hehe

sukaaaaa nya dia!
she got her favourite handbag
mmg idaman hati hehe x sangka yg we all alert masa dia dok belek2 bag tu dlu

had fun dat nite!
sambong lagi gelak2 masa dlm keta nak blk umah
;P

to my dear bobet:
hope u love the gift[i know u love it]
see u this weekends k!
karaoke jom!
:)

p/s: sorry for the bad qualities pics.i forgot the cam at home
p/s/s: one of my reader maklum yg dia nmpak saya kat topspot ni tp segan nak tego.nxt tym jumpa tego jak kmk siti aisyah aaa i wont bite ;P

2 comments:

AmirFX said...

Hepi besday bobet! Siapa siti aisyah? haha...

joynstar said...

haha SitiAisyah she wont bite, nya telan jak haha...