Tuesday, May 4, 2010

misi mencari hadiah

pasal bz w keja, i nearly forgot dat this saturday ada dinner for my department
muda2 dah lupa
n dat nite themenya will be 'etnic nite'
n im going to wear a black kebaya w a pink batik
wahh awl2 dah bgtau
semangat!
;P

masa dinner tu nanti ada exchange gift jugak
so the committee dah bgtau kalo nak beli gift, harga dlm rm10-rm15 camtu
so singgah satok w kak sue nak carik gift
me kalo nak belikan gift at least yg bguna la wpun murah




mula2 g kedai kat tgkat atas sekali wisma satok
macam2 ada kat cni okkk
n murah2
tp xde yg bekenan
ada tabung yg kiut2 tp last tym dah penah bagi tabung
so nak kelainan sket kali ni

then singgah la another gift shop kat tgkat 2
dlu2 aku salu jugak g cni
n tokey kedai ni still ingat aku lagiiii
siap tanya skang ni keja mana
gaji ok ke tak
hahha
byk tanya lak uncle tu

kedai ni aku suka sbb byk pilihan
bantal dia comel2
mcm2 ada kat cni
kalo bwk ukasyah g cni mesti dia suka
nanti bday dia nak belikan dia keta kontrol la
kat cni byk
geram jek tgk.
tetiba rindu plak ngan budak kecik tu
tggula jong mggu ni dia ada
nak gomol puas2


oh back to the pressie hunting story
pas survey2 n pilih memilih last2 i beli something yg sangat comel
kiranya kompom suka la org yg dapat ni hehe
so mintak la siap bgkus semua
malas nak bgkus sendiri hehe


muka hepi dah jmpa hadiah apa nak bagi

inilah dia.ribbon harus purple
my signature gitu

just wait n see siapakah yg bertuah dapat hadiahku yg tidak seberapa ini
mcm2 dah gifts ada kat opis ni
meriah!
my dept jek dah ada 70+ ppl
bygkanla macam2 jenis kotak ada
yg kecik, besar, pjg semua2 laa ;P
hopefully dapat yg best2 jugak hehe

cant wait for the dinner this saturday
i know it'll be fun!



8 comments:

Beautiful Stranger said...

wah...semua purple ktk ah..sampe ke beg..blm mek agak kedai ats skali koh..ehhehe

Monalea said...

mai ai...semua purple fieza...

iXati Gilbert said...

mek sik ke ja sama department ktk.. tp mek mok juak leh sik. he he he

f.i.e.z.a said...

bsi:

hehe suka purple yg tegar semua jak purple.hehe.
beg ya purple ka oo?
mek ngga cam pink.ehehe

f.i.e.z.a said...

kak mona:

heheh mek suka mek suka! :)

f.i.e.z.a said...

ixati:

hehhe tggu bday jak mok? mun sik polah masa blogger gatherings ka best juak kan

Beautiful Stranger said...

kmk tok buta warna kali..more to purple tga mek..haha

f.i.e.z.a said...

bsi:

aok kaler fuchia ya.pink purple gya la hehe kmk asal kaler pinkish purplish semua jak kacak d mata ;P