Saturday, May 8, 2010

gifts

hye readers..
saya bersiaran langsung dari opis ni
ada kwn bwk card reader for SE hp n apalagi cepat2 la transfer pics
n teruslaaa update hehe

mlm ni kan ada ethnic dinner @ rajah court hotel
bz okehh saya tgk geng2 committe
macam2 hal nak kena prepare.
n yg paling bestnya mlm ni ada exchange gifts n ada lucky draw jugak
plus the fabulous food dat we'll have tonite
diet?tolak tepi jap haha

so tadi tlg la bwk turun few boxes contains of gifts to d lobby
dorang nak bwk terus ke hotel
mmg byk okeh!
dgn macam2 jenis kotak ada
ada yg beriben ada yg berkipas la
uuu kalerfuuulllll i like
teruja nak dapat hadiah mlm ni haha

kak sue nak bantal tu haha

siap posing lagi

nak 2 boleh?
interframe jugak yg kat lif tu haha

naik opis ada lagiiiiiii hampers

dan lagi

byk kaannnnnnnnn
mintak2 la dapat yg best2
n mudahannya dapat menang lucky draw
dgr2 dvd player pun ada
siapa la yg bertuah mlm ni eh

xoxo!

4 comments:

AmirFX said...

Kmk asa kmk lah pemenang bertuah ya kelak.. haha.. Wish u luck!

f.i.e.z.a said...

amirfx:

makseh makseh! :)

Beautiful Stranger said...

hrp2 ktk dpt hadiah yg best2 dan byk..boleh share dgn kmk..hehe

f.i.e.z.a said...

bsi:

boleh jerrr :)
harap2 jadi kenyataan la oo