Sunday, May 23, 2010

Jln2 ke politeknik matang

Hye dearies..
How's ur sunday?
I bet all of u are having jln2 mkn2 eh ;)
As for me plak,I'm at the ofc now keja cam biasa.
Blk keja kol 6.
Owh x sbarrrrnyaaaaaaa nak abiskan shift :)

Ok me nak cita pasal semlm.
Sabtu is my offday
Sgt best offday weekends sbb blh blaja masak ngan mak
Semlm I masak ayam ka chiam ma[masak ala cina guna daun herba], udang goreng n kari kacang bendi
Sedaaaappp ho yeahh heehe

Then petang tu ida minta hantar balik hostel kat politeknik matang
Agak jaoh la jugak tp since I x penah anta dia so excited jugak la nak drive ke sana
So ajakla milah temankan
drive jaoh2 ni wajib ada org temankan,x gitu?;P

Ida ni student luar jek tp pasal final dia tmpang tdo blik kwn dia.
Soh dok hostel tak nak plak

After dekat sengah jam sampai jugak we all ke destinasi
poli ni last aku jejak thn 2006 kalo x silap
Canteeeekkk sunggoh pemandangan
Fyi, poli ni kat kaki gunung
Sejok je mata memandang
Mmg cantek lah!

Sempat amik pics sini sana
Hehe
Dasar blogger kan x lengkap kalo x snapping
Pas anta ida kat bilik we all pun blk la
Penaaaaaaattt gila ok driving pegi blk dlm sejam camtu
Sampai umah terus terbongkang kat sofa haha
Aku yg drive siap auto,aircond segala pun penat
N sampai skang aku x faham camana ida ni blh tahan pegi blk naik scooter dia?

Sent from my BlackBerry® smartphone

14 comments:

Rudy said...

ofis kamek..hehehe

AmirFX said...

Wasehhh.. Jauh juak mun makei scooter g poli.. Waduhhh...

f.i.e.z.a said...

rudy:

paduuuu kmk baruk mok nanyak cnei tak keja dah djwb persoalan hehe

f.i.e.z.a said...

amirfx:

adik kmk dah la mpuan nang bengkeng abis xmok diam hostel.
sak nya berujan demi xmok diam d utan nun susah mok madah miak kinektok.
mun kmk sik mek petah mok kuang kuit.kepak bah ooo

Beautiful Stranger said...

Ida ya adik ktk ka za?

f.i.e.z.a said...

bsi:

aok ida ya adik kmk.adik bongsu :)

::SuePrettyInPink:: said...

kmk tiap mggu nganta adik mek sia..x berasa gik dah..asa g kedei jka cerik mek..haha..

Khairul Antasha said...

hehe...jgn ktk..kmk kdak adik ktk juak..sik mek betah jauh dr family..sanggup kepak asalkn dpt ngan family..hehehe

Aku Wanita Biasa said...

Za...opis ku ya di snap ko...

f.loren said...

kenak kamek prefer ktk sik makey tudong oh. aih tulah kamek o. ekekkekeke. nampak nemiak gik sik betudonggg

f.i.e.z.a said...

sue:

kmk nang jarang cos nya pun nang k scoot jak trun kadang2 jak nya diam cnun nendak jarang hehe

f.i.e.z.a said...

khairul:

nang kental jiwa raga hehe..mek dlok blaja d bangi neipat pulang ari.hahah

f.i.e.z.a said...

aku wanita biasa:

hehe padu sia bangunan opis ko nei la ku tauk hehe

f.i.e.z.a said...

farah:

hahah ktk bkn 1st person madah camya rami dah.hehe.
jgn eh kenak bang telinga mek lak mun sik bertudong.sekali sekala sikhal tetttt