Saturday, March 28, 2009

vote earth! jom sokong earth hour..

finally its 28th march and its time for us to switch off the lights..
from 830pm to 930pm..
it's earth hour..



i guess all of u dah tau la asal usul earth hour ni kan..
malas nak cita panjang..
jom sama2 kita contribute to this event..
believe me, for only one hour, u will give so much for d earth..

mlm ni i dont have plans to go anywhere..
maybe just lepak2 kat umah sama2 enjoying the earth hour w my neighbours as well.
then nak spend my time playing w my nephews; ukasyah n lil baby zafran..
cant wait for tonite actually.hehe..

kol 930pm karang terus bukak tv and tgk AF7..
vote for hafiz!
ngeh ngeh~
yes saya minat ini budak bkn kerana he's a swakian semata-mata tp he's talented too..
hafiz ni ada video kat youtube nyanyi masa teacher's day.
sangat sangat besssttt dia nyanyi..
nanti ada masa nak tempek video dia kat cni..

k la..nak sambung keja ni..

jgn lupa earth hour mlm ni tau!
switch off ur lights n save the earth okkk!!

6 comments:

Anonymous said...

save our world..gne ndak ka mun umah petang peti ho..ahahahah..mun nak berendek bole ya baa..pergh..ada indah bad intention ho..:P..za..mksure jgn lyn pelik2 dlm keadaan umah petang peti..okie??..hikhikhik..mek mdh mena tok..ceh..ya jak tek..:P..~9949~..

Mdm.Nyza said...

umah mek xpat gelap. meraong si nabihah... huhu..

Anonymous said...

nabihah kiut..pipi tembam..:)..geram ajk asa nangga pp nya ya..:)..

MAMI_FARIS..... said...

SAYA SOKONG!

MAMI_FARIS..... said...

SAYA SOKONG!

Felicia F. Ramzi said...

mek asa rumah mek jak kali yang tutup lampu.. rumah dpn gik masang lampu.. tapi ada la sederet2 yang sik berlampu juak ..bagus lah..tapi bukan apa juak rumah daknya ya sik berlampu, org2 sia dah berpindah. hua hua