Saturday, March 7, 2009

happy birthday marcella darling

last nite, sebelum shift ended at 830pm ada mkn2 sket kat opis..
its marcella's 24th bday!
marcella atau nama manjanya d opis, marcell atau cella telah dgn besar hati belanja we all kek secret recipe.nyuummss!
fyi, cella is my junior back then in high school.
now dah jadik geng kat opis :)

actually cella's birthday is today.7th march.
tp celebrate awal semlm sbb ramai tak keja ari ni.

enjoy our pics k..

ceria pose.hehhe..

me yg pose tah apa2,fidah the TL rock, bday girl, ema, nyza,YB shira and lina

wif tina plak.cella sgt notty ok..

opis sangat sunyi sbb shifters yg balik kol 830 n 930mlm jek yg tggal.
whatever pun, we still enjoy the nite sbb leh mkn2, sembang mcm2 n layan karenah cella yg macam2..
cella gelaaaakk jek keja dier..
she is really funny okkkk, laugh contagiously[betol ka eja tok?] and adorable.
n not to forget, verryyy the manja also..

wif her pressies.hehhe

to cella darling,
happy birthdayyyy!!!
i wish u all the best in life and God bless!

p/s: i owe u a bday dinner.kelak kmk embak ktk mkn cney2 aaa.tggu jak :)

10 comments:

n i e z a said...

happy birthday cella!
i owe u one too. ;)

Marcella Raymond said...

whoahhh meriahh nyaaa cmcc~hehe
em..cialah apa2..aku akan makan dengan besar hati & besar sus~ =)
terima kasih untuk pOst ini..
semuga ktk & kak nieza bahagia & panjang umur..kawin & beranak cucu..
hmm..bufday kitak lak kita mesti lagu ramai2 dlm opis..kamek nak mbak gitar sak doUble meriah! mungkin chempiang turut mahu bernyanyi walaupun tiada kek..wakakaka.. XD

*terima kasih kerana menjadi kakak senior buat kamek di cmcc, sangat2 terhibur dgn lawak2 kitak yg mencecah surga itu..seperti cerita2 'panas', 'explicit', dsb. huahahahaha! rock on \m/

daria.lala said...

alo marcella

eppy bedeyyyy
achieve the best in life ok
sekali sahaja berumor 24

*trus berekot ke bilit n nyeruduk ke katel n tesenggut2 ngenang dirik 26 taun tok*

uhuh

loff,

*kak on*

AmirFX said...

Hepi besday 2 besday girl si Marcella...!! Dah bertambah setahun umur... Semoga ceria2 selalu... Kacak juak pic ya... Nang naughty lah si cella ya... Ihikkk...

f.i.e.z.a said...

nieza,
kelak ta sama2 cia cella tok.hehhe..

f.i.e.z.a said...

cella,
kelak kita kuwa aaaa...shift kita sik sama yalah susah..but it wont be an excuse la.hehhe..
bday kmk thn tok mek xda d opis.mek d KL tp belated bday party will be accepted. ;P
chempiang harus tiada dlm pndangan.alergik!hahhaa

f.i.e.z.a said...

daria,
dah 26 kita thn tok oo tp olah masih kedak zaman sekolah marek.huuuuuuuu..

f.i.e.z.a said...

amirfx,
cella tok la budak pompuan yg sangat disayangi d opis sbb nya comel ala2 baby.ehhhe.

Marcella Raymond said...

Kak On Helo! =)

pahal kah? --> *trus berekot ke bilit n nyeruduk ke katel n tesenggut2 ngenang dirik 26 taun tok*

bwahahaha..ilek kak..kitak sorang jak Kak On yang berumur 26 tahun di dunia tok! ehehehe maka haruslah bangga..semuga kawin bahagia beranak cucu juga macam Kak Fieza & Kak Nieza! ;-)

Kak Fieza sebulan gik kah bufday kitak owh? pelupak mek tok..diari pun xda..cuma buku hutang jak ada..huhu :p

f.i.e.z.a said...

cella,
kmk pun bday july 7th la!heheh.tp mek xda d kch tym ya.belated pun sikhal la :)