Monday, March 2, 2009

monday itu best. ;P

selamat pagi cinta2 ku..

my shift mggu ni balik kol 830mlm..
stat plak kol 1230noon.
so as always aku masih depan pc belum bekpes, belum mndi semata2 nak update blog.

cam best jek kan leh bgn lambat n drive slowly to d ofc.
mmg best, itu hakikat yg xkan dnafikan.
tapi ada satu jek masalah.
parking kat manaaa weeyyy??????
kwn2 aku semua ada prob yg sama..
parkings are always full.
mmg kena tawaf lapanploh kali laaaa kalo nak jmpa kosong.
kalo ada pun yg jaoh gila dari ofc.
parking la kat luar gate.
kena menapak dlm ten minutes camtu okkkk..
gila jaohhh!

dats y kalo keja 1230 jgn ngengada nak g keja kol 12.
mmg kompom akan lambat.
so today aku nak g keja kol 11 then apply the law of attractions.
aku harap2 dapat parking yg senang.
dari umah lagi aku akan visualize dat parking spot.

so peeps.need to go now.
rasa cam semangat jek nak keja ari ni.
apesal eh?

have a great day u all!

p/s: dont ever take things for granted.

6 comments:

ayang's said...

ermm... sesekali xcersice tak perkan.....
Tak der ke monday blues yang selalu ayang alami? apa rahsia bersengat jer nih...

f.i.e.z.a said...

ayang's,
hehhe.kalo dah panas terik tu xde makna nak menapak jaoh2.sampai opis dah lencun baju kurung.hehehe
eh monday blues?xde la.kalo ade pun malas nak layan sbb if kita mulakan hari dengan blues, the whole day akan jd x best.so begin ur day w a smile on ur face k :)

::suenas05:: said...

lak ktk mdh dpt x ktk paking ya..

n i e z a said...

apa jak kaitan dgn dont take things for granted ya? konpius ku. haha..

f.i.e.z.a said...

suenas,
dapat mek parking.nang exactly tpt mek maok :)

f.i.e.z.a said...

nieza,
entah.apa jak la oo..hehehe