Tuesday, March 24, 2009

idea-less

hye all..

today is my offday.
hari melepak sedunia.
i did kemas2 my room but i didnt wash my car.
sangat2 laaaaa lazy today.
mandi pun kol 3.
tu pun sbb janji ngan nieza nak pick her up from work.
nieza nak anta her vaio kat sony center sbb ada prob sket.

since awl lagi, we lepak2 minum kat lock ann.
mkn ice kacang jagong, mihun belacan n cucur udang.huuu heaven!
then kol 530 amik my mum plak..

pastu stret balik umah..
x terpikir pun nak joging ke hapa.
xde mood kot..
then tetiba td nyza anta komen kat cbox ckp terjmpa my ex joging kat pustaka.
huaaaaa apesal la x jmpa that moron yesterday??
kalo jmpa seyes aku nak baling batu kat dia.hahah..
paling koman pun nak tanya, "now kapel dah brp org?"

seyes lately ramai gila dah jmpa that f*ck-face tau.
kak nora jmpa kat airport, shira jmpa kat sukma, nieza jmpa kat spring, nyza geng opis jmpa kat pustaka n ramai lagi la yg dah jmpa but why on earth i didnt even got the chance to see him again?
hhahaha..sori eh..bknnya mksud jmpa tu nak balik kat dia.
hellll nooo not in million yrs pun!!!
tapi tu la kan..dah asyik org kata jmpa sana sini, aku x penah plak jmpa mamat bab* ni kat mana2.
kuries la jugak sebenanya*sambil garu2 kepala*

apela yg aku bising2 kat cni kan?
rasa2nya kalo Tuhan bagi aku jmpa betol2 esok2 camane eh?

k la..melalut la plak..
salahkan hormon ok.rasanya akan naik bendera merah tdk lama lagi.

gd nite peeps.
i better off sleeping now than rambling about stuff yg entah hapa2.

nite!

16 comments:

khairul onggon said...

Ktk pun entry tok macam saham... mula ok.. kakya manas-manas.. kakya bait gik.. hehehe.. Apa2pun, sabar jaklah fieza.. mkn ais kacang n cucur udang ya lebih best dari nyepak tat f*** face guy.. hehehe..

Felicia F. Ramzi said...

cerita kita hampir serupa, kesah kmk dgn senior sekolah kita dolok. Dak nieza tauk kisah tok kali. lain kali lah kita berkesah za..te he he.. mbak bertenang jak ..ada hikmah kitak sik jadi dgn org laki mcm ya Za, taraf manusia paling rendah kastanya. ktk sunggoh charming, sweet sik seswai dgn org laki dayus like him.

f.i.e.z.a said...

onggon,
ya namanya life.sik semuanya indah hari2.kmk pndei terpikei gya.xtauk pahal..mun jak kacak muka org nok dkenang tek sik juak hal.bagus ngenang ktk jak onggon oo.yerr.

f.i.e.z.a said...

felicia,
its not dat kmk manas apa ka ngannya.ingiiiinnn mek nok nemunya gik ko..pelik oo..
sapa senior kita ya lynn?harus ta poret tok.g kch gik pat hu ha hu haaaa...hehe

Mdm.Nyza said...

hahaha... idong kembang ya soh mek perasan marek.. gegegege... :P

WhiteTulip said...

mee balacan eyhh..nyaman nyaa...kah gik ngan telo padi..adoh eyh..suka gilak gilakk..*guLp*

mun lah kitak berjumpa ngan si dia, mek rasa jantong tak akan berdegup dengan kencang...huhu..

f.i.e.z.a said...

nyza,
semua madah gya.idong kmbang nya la mnjadi pujaan hati mek dolok.boh d anok ya.hahah

f.i.e.z.a said...

whitetulip,
nyaman mi blacan sia aie.nyaman gik dari swikang.at least for me la..
mena kata ktk.mun temu agik alu nabes.xtauk pahal.gila ko.huuuuuu

Anonymous said...

mun kmk..lantak mek k keta k molah tar ya..sak penyek..ahahah..alu puas ati ku ini..ahahahah..:P..~9949~..

f.i.e.z.a said...

9949,
eh jgn eh.x mek gila masok jel pasya alu sik blaki kmk.biarkan si lunchai bersama dgn labu2nya..
kmk xpndei jaik ngan org.org salu jaik ngan kmk. :(

Anonymous said...

tedahnya lok..xpa..ingat jak cmtok..urg anok ktk..ktk pat pahal..tol x?..sukati cdk nak anok ktk..boh dilalek..ingat..1 day mesti cdk knk polah cmya juak bah..okie..SMILE..:)..~9949~..

Anonymous said...

pahala..bkn pahal ah..hkhik..ya jak tek..:P..~9949~

juzz said...

bagus juak ktk sik nemu za.pisan tak nangga cerobong rah muka nya ya.hahaha

Max J. Potter said...

saya suka ke-pink-an blog kamu, haha.

n i e z a said...

ada reason Tuhan x nemu ngan nya dolok. maybe ktk mdh ktk ready & ingin nak nemu nya when actually u're not. jong2 jadi kedak kmk tym nemu the M word. x alah2 nerais & ngare jak C word. gk asa dirikpun ingin gilak nak nemu balit. haha..

f.i.e.z.a said...

juzz,
hahhaha.pisan indah.sik ku pisan juzz..dah biasa.haha

max j-potter,
thanx!
dah ilang karer purple.tetiba suka pink plak :)

nieza,
aok eh.lamak dah x nemu M oo.gago jaga baby kali.mesti kiut kedaknya juak.
mun mek nemu erol insyaAllah mek sik nerais za.mun mek nerais meaning mek suka ngannya.hahha