Friday, March 13, 2009

lexus itu sungguh menawan kalbu.

haluuuuuu kwn2..
saya bersiaran dari opis.hehhe..
ni time break so boleh la update. ;P

entry harusla dimulakan dgn pic tuan blog.
ngeh ngeh.
hari ini saya serba pinkish.my fav kaler.
[tiba2 ku ingga ngan statement kedirik.hahha]

yours truly

nak cite pasal tghari td otw nak g keja.
gerak dari umah dlm kol 1245tghari camtu la.
heaven jek drive sbb keta x byk...
bila sampai kat jln besar, i saw this very nice car behind me.
and i was like "aaauuuwww kacak na juak ketaaaa yaaa!!"
since awal lagi,i bwk la keta slow sbb nak tgk lagi dan lagi..


i just looked at it thru my side and rearview mirror
huuuu lawa okkkk..
i think its a lexus la.
and since it amazes me so much i was able to snap some pics of it.
super gigih plak nak snap2 bagai.
aku tggu jek dier nk potong so dat i can snap bontot dier but hmmm xde de.
dier bwk slowww jek tau.geram plak.
yg pastinya plate number ends with 88.

makin jaoh la plak.huhu..

bila sampai kat satok, i lost track of dat lexus.
xde dah kat blakang..
hopefully nanti boleh jmpa lagi la keta ni sbb nak tgk wat exactly the model is.
nanti leh google up and berangan2.heheh..
k la.nak sambung keja dah.
daaaaa..

:: i dah called streamyx n they said there r some technical probs w server n bukannya my acc kena suspend.i just need to swtch off and on my modem n try online semula.but if tak ok jugak, kena tggu sampai esok la ni. :S ::

edited***
--my streamyx line dah ok n now dah kat umah pown. :)

8 comments:

Mdm.Nyza said...

lebih juak tgn nya update ehh.. hehehe... bli sandal k za sak sama... hehehe... :) ukan salu bah... :p

Audio said...

yahhh...bahya lii jak kitak tok eh. sibbait sik eksiden segala.. kotan nak amik pic lexus karambunai rah blakang ya ehek :|

f.i.e.z.a said...

nyza,
mek dah terbayang2 sandal ya aie.sik keruan jadinya.huhu
maka harus la tok.hehe

f.i.e.z.a said...

audio,
mek drive slowwwwwww aluuu alu ya mek sempat snap.hehe

Ida Athanazir said...

nang news problem dgn streamyx since Feb. lelah jak bebayar! service jaik abis

f.i.e.z.a said...

kak ida,
smyx mek nang jarang molah hal.marek jak.mun ktk mok servis bagus, beli modem lain.kmk makei modem linksys.so far, ok jak n laju..

Mdm.Nyza said...

za, on the way mek nak ke ofis ptg tdk da mek nemu keta ya zaa... 8888 no. nya.. itam berkilat-kilat jak...

f.i.e.z.a said...

nyza,
keta apa ya bah.kmk x mampu meli numb gya.ckupla gak cgek 8.ong juak.hehhe