Friday, March 13, 2009

angin kus kus

saya sungguh2 nak update.
tapi boleh tak kalo upload pics tu just petik jarik jek?
n then keyboard ni boleh baca apa yg saya nak tulis?
and delete kalo ada error dgn sendirinya.siap edit color font sekali?

cool kan?

disebabkan angin mim lam sin saya dtg menerpa, izinkan saya menghiburkan diri di alam mimpi dahulu.
bangun pg esok saya akan update dgn seikhlas hati.

selamat malam to bloggers yg maseh terkial2 pk nak update apa or tgh blog hopping or tgh reply comments.

gd nite!

2 comments:

Anonymous said...

hari ini saya sungguh malas..sbb data xda problem gik..huhu..mungkinkah smlm akn berulang lg??..andaiku dpt stay hr marek..nak ka best..hikhik..coba data cmtok juak ritok..argh!..kemalasan melanda..urmm..pa jak la di pdh mek tok..ngereco di awal pg yg sejok ini..fieza!..bgn gik..mek tauk ktk gik betekong dlm selimut ya..bgn dan update blog ktk tok..:P..~9949~..

WhiteTulip said...

mena owh..kadang2 kita malas mok update..p agik juak mok ngepost something..dengan kemalasan lah kita molah post ya owhh..hihi..