Monday, January 12, 2009

sebelum kejadian-banjir besarr!

let me tell u all how was my day, yesterday[sunday]

ai keje kol 1130pg-930pm..
so dlm around kol 11 i g opis.
ujan mmg lebat yarabi n mcm2 zikir i baca throughout my journey nak ke opis.
air kat jln besar mmg dah melimpah n i risau sgt2 kalau kete i stuck.
sib baik semua ok n alhamdulilah i sampai opis on tym n kesejukan..

kalo keje on sunday mmg xde mood sangat.
lagi la dah ujan menggila camtu kan..
so n so jek keje.cam x ikhlas pun ada..

tgh2 keje tu dgr cam kecoh2 kat depan masing2 tgk tingkap.
ai as blogger tegar harus alert gitu..
bnjir dah kat tmn depan opis ni.huhu

dari tingkap ofc

dlm kol 1 me n kak sue g sugarbun yg hanya 3mins driving frm d ofc.
nak beli tapau jek.senang..
then g bakery sebelah,beli bekalan roti for ptg karang..

sedap ok roti ni.sempat!

pasal ujan dah berenti so sempat posing lak.hehhe.
kat tmn blakang tu nmpak?haa mmg terok la air naek ni..

me

kak sue w d nasik tapau

pas lunch time we all sambung keje cam biasa..
until la kol 5 camtu i received a call from my mum;

"fieza, ko tauk sik umah kita aek dah nait sengan lutut?"

aku yg blur2 lagi boleh tanya,

"aie, bnjir ka umah kita mak?"

itu mmg soalan paling bonus aku rasa setakat ni.huaaa huaa..
aku blur pun pasal i feel like; u know 'impossible'..
xkan la bnjir sampai camtu sekali kan..
then aku dah x keruan nak keje..
risau okkkkk..
ai g meja my TL, telling him this n dat.. isi borang then terus balik umah..

apa cer seterusnya?

tgguuuu...

1 comment:

Mira said...

ksmboh urg oleh banjir tok! tambah gik ngn king tide... apuuuu!!