Sunday, January 4, 2009

cmcc nite-30th dec

here's another pending updates of mine.
pasal my cmcc nite last tuesday- 30th dec..
cmcc stands for credit management call center, TM
call center tpt aku keje ni satu-satunya ada kat malaysia..
dulu ada satu branch kat kl but dah tukar jd telemarketing department.
so tggal la department cmcc ni kat kch jek yg ada..

dinner ni buat kat kuching park hotel..
ramai yg join..siap x ckup kerusi nak dudok.
the buffet spread was delicious..
puas ati la we all mkn..

the stage.mr aswar jd emcee.

mlm tu ada karaoke, games and dancing time.hehhe..
part dancing suka ajaaa aku ni...haha

nyanyi2.

melenggang melenggok

aku xde la dance gila2..
goyang2 mnja jek..hahha..
ada pic kak sue amik tp segan nak tempek kat cni. ;P
pas mkn n such apa lagi, harus camwhoring..

w kak sue.

purple me

shira.me.kak sue.

muka2 happy :)

looking forward for another mkn2 function for this year plak..
so now abis dah utang2 pending stories ai for u all.
baru lega ati..

now dah kol 1pg..
ni pun update from my dad's lappy pasal my new pc tu my bro nak reformat.
esok i off day so boleh la smbung updating my blog tomorrow.
im addicted to blogs lately.
addicted to update n baca blogs org.
hehhe..org lain layan FB, ai layan blog jek dah ckup..

dats all for now peeps..
nak smbung ym jap.
nak c2c.aieseh..cam berani jek nak bukak webcam.. :P
bah, got to go now.daaaaaa!

4 comments:

Audio said...

Hahaha.. dah jadi blogger tegar dah kitak huhuhuh...

f.i.e.z.a said...

hhaha x wak tegar nei mun gik one day per entry.ada org smpei 10 entries per day.hehhe

n i e z a said...

kualiti penting za,not kuantiti.mun entry sampe 10 tp cita bodo2 x juak guna.sampe org maca tp nganok2,u know what i mean rite? ;p

f.i.e.z.a said...

nieza,

tauk gilak ku blog nei kenak anok ya.hahha.sumtimes nok private gilak x payah la kita cerita nak ho..awkward juak mun org maca kan..