Sunday, January 11, 2009

jln2 n mkn2

hari sabtu i off lagi.
dok umah is not an option n kebetulan my mum nak kuwa.
abg as n kak nora ajak g parkson temankan shopping.
good idea sangat sbb dah sangap dok umah..
after lunch time me, ida, fatin n mum join d kapel g parkson.

nak kene buckle up eh?x sokaaaa ok..

ai nak carik handbag tau..
tp bila dah mind set nak beli, kompom xde yg menarik d hati.
cuba kalo nak jln2 jek n especially time x berduit tang tu la yg lawa2 semua ada.
sakit hati tol.masok MNG adala yg lawa but beyond my budget.
my mum siap ckp, mahal ke?xde la mahal sangat pown.
aaahh tidaaakkk..saya sayang duit saya.hahha.
last2 fatin plak yg beli jeans.saya jeles sbb xde saiz for me.hua huaaaa..

since ida pun nak jeans jugak, we headed to MNG d spring plaks.


kat cni lagi besar outlet dier..
pun dapat jugak sepasang..
my mum pun membeli jugak a blouse n pants for g opis.
yes, my mum still fashionable okeeehhh..hahha
and kat cni i saw one handbag tu lawa ok n murah,ngeh ngeh..
tp x beli pon.nak pk2 dlu.
if this monday, hbag tu still available,mmg rejeki saya la tu :)

pas penat berjalan2 d sana sini dan sinun, we all semua lapa berdengung..
emmm nak mkn pizza tp pizza hut xde la plak lam spring ni..
last2 g pizza hut kat jln song.

kak nora n abg as

mum, fatin n me chubby

ngan ida plak.

we ordered a LOT.hahha...
sbb ujan kot lapa ni.ceaaaa alasan..
x byk ai snap pasal bz mkn..
ni jek yg sempat..
salad ai buat.hahha.selekeh ada jagung jatoh2..

my all time favvy:pepperoni delight.

sedap tahap dewa.calamari cecah w lime sauce.orgasmic kejap.haha

thanx mum for belanja..dats y suka kuar ngan mak.
sbb kalo kuarkan, kompom mkn sedap2.. :)

balik dlm kol 7 camtu..
still ujan jugak.lebat plak tu..
sejooookkk...


best tol my off days.kuar saje..
so today im having my working sunday.
shift start at 1130am karang..

ok peeps..ai nak mndi n siap2 dah.

daaaaa..

purplesays: pencarian handbag masih dteruskan.. ;)

8 comments:

shnrianna said...

mun kmk xda selera nk mkn salad ktk ya..mengare da jak..haha

Audio said...

Yobihh..lamak mek sik makan kalamari eh. Order ngan kitak one set lok. Kirum ngan amek sitok. Pakei kitak DHL :|

khairul onggon said...

pandei divert ke ujan sebab ya makan hehehehe... sik banjir kah kuching???

Mira said...

familiat jak muka abg as ktk ya koh... hehehhe

Zatil said...

Yoh, nang melimpah lah salad ya...bijak! Hehe. Kamek pun gia juak mun ambik salad. Rugi bah ambik sikit..

tina said...

lapar mek nangga makanan ya za... dah lah keja ritok kantin sik bukak... lapar wooooo.... za, cam ne banjir dah surut ka.....lak mek nolong kitak k....

daria.lala said...

nguuu alu lapar mek lok zaaaa
huuu

umah ktk banjir ka za?

Mdm.Nyza said...

za, ktk nang suka soh mek lileh air lior.. hahaha.. nasib mek dah beranak, mun gik preggy kdak last year, alu singgah juak ke pizza hut.. hahahha..