Tuesday, January 13, 2009

back to work

hye all..

im back to d ofc.keje cam biasa..
ai keje kol 9 n bila sampai ofc kan, mbok tanya,

'kat mane ko parking bot td?'

hampeh.hahhaha..yerlaaa g opis naik bot pasal bnjir.

badan still sakit2..
rasa cam x sehat jek..
ai x sabar tol nak balik umah ptg karang tp maybe x straight balik la pasal nak singgah beli brg sket..
lagipun air kompom naik tggi so no point jugak nak balik..

nak smbung keje balik la..

take care u all!

8 comments:

IsBoY'z ZeA said...

jgn lah marah k fieza,,, ya termaktub dlm gurauan kasih ya...
kmk turut simpati atas apa yg dah berlaku ats ktk n ur family...apa pun embak bersabar jak byk byk k.. maybe ada hikmah semua ya terjd, sapa tauk kak tok rezeki ktk dgn family ktk bertambah lg nak...so dpt lah ktk beli tilam baru sekali dgn katil baru utk ganti tilam ktk yg dah basah ya hehhehehe
amin.......

f.i.e.z.a said...

mbok,

xda mek marah oii.cam x kenal kmk.kin fardha ngeksen narit enjen bot tek lucu agik.hahha..
insyaAllah mudahan juak.tggu katel penganten jak kali. *wink*

khairul onggon said...

Padu ktk ada laporan banjir juak.. patut kmk mikir sapa lah empun gik yg ada cerita banjero tok... duhal ktk... hehehe... Sabar jak lah owh...

IsBoY'z ZeA said...

wa wawawaw i knew u lah my dear...
tp nang bez o ada pengalaman umah masuk air gia ehehehheheh... mesti rasa main air di pool jak..
apa pun laporan cuaca madah sik ada g banjir lekak tok... boleh lah ktk start general cleaning o. cian ktk za...
piece of advise la:- mun nak cari katil nikah cari katil kayu tahan ckit za pake 1st nite hehehheheh.

Audio said...

Pssttt...masih banjir gik sik sia? :|

f.i.e.z.a said...

khairul,

yalah ada juak kmk molah laporan.hehhe.now dah ok dah xda banjir gik tp ujan ttp turun.org madah kak cny baruk tedoh mena..

f.i.e.z.a said...

isboyz,

x mek meli katel camya tp mun nikah mek make sure bilit d atas la.mun pa2 hal x susah.hehe

f.i.e.z.a said...

audio,

alhamdulilah xda gik dah..gik gago ngemas umah la kinek.katel mek lom kerin gik yala xpat diam bilit dlok.tdo k alas comforter jak tedah.huhu