Thursday, January 8, 2009

lamanya nak tggu kol 930pm..

there's still another 20mins till i end my shift..
x saba tol nak balik..
nieza tdo umah ai mlm ni cos esok we both have lots of plans!
fyi, kitorg off days esok. (^_~)
ngeh ngeh..
pas balik ni singgah amik nieza kat umah then we all kuar jap..

dari isnin lepas x saba2 nak tggu jumaat sampai ok..
wpun we both sama opis, tp lain department.
n department nieza ada lagi ramai hot guys dari opis ai..
ada sorang tu namanya musa.nama cam oldies tp ensemm uuu..

eh, melalut plaks!ahaks..btw td aku jmpa dier kat lif.
tetiba cam dup dap dup dap..hahha.
adoiiyaai cam la dier kenal ngan aku ni.hampeh.

our plans for tomorrow :)[me n nieza laaa, bkn musa.hahaha]
  • g body massage
  • ai g servis my blacky love
  • nak sambung shopping yg tertangguh dari sabtu lepas.
  • nak g saloon, cuci rambut
  • kalo smpat tgk wyg

hebatkan plan kitorang ni..tgk mana sempat la..bah nak siap2 dah..lagi 10mins nak balik..owwhhh sungguh semangat! jap g nak singgah mkn kat mane ek?tggguuu for my nxt updates!

lallallaalalallala :)

10 comments:

n i e z a said...

yoh,ya bok ilek2 jak engkah nama musa.maka harus ku merik url ngn nya isnin dpn sak nya maca dirikpun.ngeh ngeh..;p
kmk x saba juak nggu isok,dari mggu lps nggu nak o.mdhn sempat mlh suma agenda.cgek agenda ktk lupak,pegi farmasi meli ehem2..;)

Zatil said...

Edeh edeh...hehe. Mun nak nyampei hasrat di hati ya, lagu Sedang Ingin Bercinta bila betembong si Musa ya tek. Merik hint bah. Sik bagus diperam ajak prasaan tek lam ati ya...harus hukumnya disampaikan kepada si ehem-ehem tek. Ngeee...

Audio said...

Woww!..body massage eh. Dah la blakang badan mek tok sengal2. Adeh nyaman naa mun kenak urut tok adehh.. :|

khairul onggon said...

Musa.. nama urg lamak hihihi.. Berik hint baruklah urg ya paham hehehe..

Mdm.Nyza said...

manjakan diri selagi ada free time za ohh.... :p

f.i.e.z.a said...

nieza,

gila ko.ku bkn suka nei pun.k suk2 jak bah.tp mun nya suk ngan aku, kecik klcc ya.burj dubai ku berik k tadahnya.hahha.aie eh.suk!

f.i.e.z.a said...

zatil,

jgn gya oi..kita tok mpuan.biarla dperam dlok.. ;P

f.i.e.z.a said...

audio,

yalah oo.kmk nang suka bermassage actually k melancar darah...x sakit gilak blakang tok.

f.i.e.z.a said...

khairul,

ada apa pada nama?eiseh!mek suk2 gya2 jak bah.bkn mena pun..hahha

f.i.e.z.a said...

nyza,

sebelum ada hubby harus mek enjoy mena2 ngan geng..lak nyosal.hehe