Saturday, January 24, 2009

my friday

semlm kan mmg a malas day for me la..
iyerr yerr aaa nak update on d dot tp bila dah sampai umah layan youtube n ym sampai lebam.
ari ni baru ada mood.hehhe.
biasa la tu kan.

so nak cite pasal my friday.

semlm seawl kol 945 camtu g amik nieza.
dlm kol 1010 sampai kat erazoom perodua servis..
org x byk pon..dlm kol 11 dah siap..
kali ni service semua cost me RM126.00 sahaja..

layan tv sementara menunggu

kudapan

pas g servis keta, balik umah jap for lunch.
nak jimat kan. :)

then dlm kol 1230 we both gerak nak g city tailor sbb nieza nak tempah baju.
ai malas nak drive, suh nieza jek.ngeh ngeh sukaaa..

a-girl-on-diet pose.hahha

last week she bought a nice kain chiffon from kamdar.
kaler pink lak tu..sangat chantek..
so city tailor ni my fav place kalo nak tempah baju.


be it baju kurong, kebaya, blouse semuaaa ai buat kat cni.
selain affordable n berkualiti, i suka sangat dgn tailor@owner dier..
madam adeline, if im not mistaken.
sangat2 baek n sweeett.
she's really good in beading, sulam2..
if u have ur own design u can share it w her n tanya whats d best for ur kain n figure badan.
cam ai ni kan berisi n she always suggest ai wat bj kurung moden so dat x nmpak besa sangat.
paling mahal i penah wat kat cni is my kebaya nyonya for last raya..
brp?xyah la bgtau. mahal la for me tp ai sgt puas hati..
actually mahal pun sbb kain kebaya tu dier tempah from melaka..

i really give a high recommendation for this boutique..
korang x tau kat mana?
well city tailor ni kat kota sentosa, batu 7..
senang jek carik building..

pas nieza g tempah baju, we all jln2 lagi..
n then ptg2 sket lepak w couple of frens.
very good one. :)

see u in nxt entry.

1 comment:

Mdm.Nyza said...

bestnya jalan2... i was so tired balit dr keja marek, ne ndak shift 10 hours... yalah mek nak g kamdar juak, byk kain chiffon kacak2 sia kata oleh kakak ipar mek... mok chantek2 raya this year... hahahha...