Friday, July 4, 2008

unsangkarable.hua hua.

berlagak comel. ~

excited nak update ni.let's.come come read my happy story. ~~

went to the ofc dlm kol 1015am camtu.sampai2 ofc after 15mins gitu terus la g lepak2 w my kwn2 kat cmcc tu.then adela mamat ni tego kak sue,

"kitak sama main bowling ngan hafiza nak?"[awk same main bowling ngan hafiza kan?]

mesti dier ingat aku xde kat ofc.sah2 aku dok ngan kak sue.dier x kenal la tu.tp funny.hehhe

so i jwble,

"kamek la hafiza".[sayela hafiza]

ngeh ngeh.mesti nya maluuu n tersipu2.suka nyakat eh.this guy ntah sapa namanya instructed me to go to the DA(directory assistance) department's nye pantry in 10mins time sbb nanti event tu buat kat sane.so, i excited la nak g ofc lame.ive been working in that department for nearly 4months then i got promoted to join cmcc department.my geng keras ramai weeii kat dacc tu..owh i looikee.

me n azizah

penari2.


pegi jek kat dacc, lepak la with kak jalot.updating all the gossip2 panas yg i terlepas nak tau.hahha.then tgh2 lepak tu nmpakla penari2 tradisional tgh posing kat depan ofc.so snap2 la pics.my pics w them gegarla...yela amik pun gune my hp.mmgla x best sgt..
then, dlm kol 12 gitu start la penyampaian hamper.aku carik je.eh,mane lak hamper ni.rupenye xde.ade sijil jek.aku pikir gitu la..

then sampaila turn aku nak amik sijil, sekali rupenye bagi cash dlm envelope siot!my group dapat 2nd place.ade sijil and cash RM70 hengget.oowwwhh sukaaa...
and palingla gempak bile mc announce,


the winner for the female's highest point is..

bangggaaa gile aaaaa!siap tepok tgn bagai.hahha.unsangkarable, my bos kata.hampeh.hhaha.

u all nak tau saye dapat ape?


ni haaaaaa...

jeles kan?tipula kalau x jeles ni.hua huaa... winner dapat cash RM100.00+sijil.i got two sijil la of course. ;)


di saat2 minyak naik camni kan, dapat lak cash.sape nak bg ni weeeii..
alhamdulilah..syukur..

then ada makan2..nasik beriyani lagi.buffet.my fav part ni tau..hehhe.



pas jek settle semua, i trus balik.singgah rhb jap.byr keta..

dlm kol 5pm camtu amik my mum balik keje.dier nak mntak temankan g boulevard,nak beli barang dapo katenye.so teman je la.kali ni, sai(my bro) pun ikut.fatin pun ada sekali.meriah kali ni ye kawan2.
pas blanja all of them[ye la dah kaya sket ni.kenala blanja.ehem..], terus g shopping groceries kat tingkat bwh.mmg best la shopping kat cni sbb murah...

me and fatin

sai and fatin.



dlm kol 830 camtu, balikla.penat2 tp happy.

mggu ni i keja on weekends.so, forget about the lepak2 hujung minggu.saya menjadi budak baik mggu ini.~

3 comments:

juzz said...

berlagak comel..rasa comel.haha..sekda bah za.sepatutnya ktk ngkah berlagas manis.yerrr..

f.i.e.z.a said...

manis ada jak juzz..
pasan kedirik..
ngeh ngeh ngeh..

Princess Redbloodsnow said...

nang comey pownnn!!! hikhikhik
fiezaaaaaaaaaa...pssttt psttt..leh la kta bergeng lak owh..coz kta sama diam kat kch bah..hikhik
eee...x malu mek tok ehz...hahah


:P

untung eh dpt seratus...
mintak mek jak..k mek beli tudung..hekhekhek