Sunday, July 6, 2008

my type.

im at the ofc now.tggal lagi 5 org yg sama balik kol 930.sunyiiinyerrr.
so td my friend, danny singgah ofc jap.ade hal.
i ajak la g temankan jln2 kat hopoh mase break kol 630 td.
danny nak je tp i need to drive my car.pasal malas, aku mintak dier jek drive.
smpai2 hopoh, lalu la kat kfc ni.i saw this very good looking guy tgh mkn ngan sorang budak ni.adik kot.x mgkin la anak sbb muda lagi..
dier tgk aku lalu, aku tgk la balik...
lalu jek la pun.xde rasa nak mkn lagi.
pas jln2 tu, sggah kfc, rupenye dier still lagi mkn kat ctu.
i looked at him n our eyes met.again.gosh, sgt handsome! ;)

kat kaunter tgh order..

danny: ko tgk kat mamat blakang ni kan?
me : camane lak ko tau?[tersipu2]
danny: well, i know ur taste la.
me : hehhe.sangat my type kan?camane ni?
danny:ko bg la numb kat dier.tulis atas tissue.
me : hello, im not that berani la..
danny: ko nak ke tanak?
me : nak tp x boleh la..

then lepas amik cheesy wedges n a pepsi, kiteorg trus dudok.danny lak dgn selambe amik seat exactly sebelah meja mamat tu dudok.brilliant habes!
after 5mins camtu, mamat ni pun blah..
there goes my chance.
huhu..
menyesal ni.tp takut la wei..im not that ready yet nak flirt2 nih.
ntah2 laki org ke kan, mane la kite tau..
tp bak kata danny, never try never know........
darn.
this is how he looks like..his image still stuck in my head rite now.
he has this very sweet look, a nice glowy hair, a cute gothee, tall, badan ngam2, wearing a black polo shirt, dark brown shorts and a pair of nike sandals..
i can remember each details, am i? ;)
i wish i'll meet him somewhere again cos he looks soo familiar..
nanti boleh la ckp "bkn i penah nmpak u mkn kat kfc ke dlu?.."
and there goes the angan2.hahha.hampeh.

x sabar nak countdown mlm ni..
pas balik ni, kuar lagi w frens.sangat sukaaaa..
i'll be back aft midnite n i'll update 2morrow morn ok kwn2.

3 comments:

Princess Redbloodsnow said...

hahahaha...kmk pun x bani juak nk flirt²...so not meeeee okeh..hahaha

tp nak..kenak ktk x senyum² jak kat bila nya diat ktk
ney tauk kot² nya lak yg branikan dirik nya usha ktk..hehe

lenkali...banikan dirik senyum² taw

:P

Felicia F. Ramzi said...

Happy Birtday Fieza! ncarik shoutbox kitak tapi sikda so kmk wish kat ctok lah oooo..moga pjg umo, murah rezeki murah boyfren..amin! hehehe

f.i.e.z.a said...

zie,

seyes im really menggigil if i happen to bump into a guy thats really my type.tetiba akan menjadi bengong n gelabah tdk tentu pasal.hehhe.
orait, nxt tym akan kuberanikan diri ini. ;)

felicia@lynn,
thanx a lot for the bday wish..
mudahan semua doa kwn2 n myself akan mnjadi kenyataan.. :)