Friday, July 4, 2008

excited~

now i tgh bersiap2 nak g ofc.actually today is my off day tp pasal ada penyampaian hamper for the bowling tournament last sunday, i bgn awl jugak sbb nak attend this party.kat lobi ofc je la pun.
i heard vads's CEO kebetulan dtg kch so the management organize la this function..
ingat nak je pakai jeans jek tp mane boleh ek?dah la saya bakal penerima hamper paling keleess.hahha
pas g ofc, nak singgah rhb jap.bayar my viva installment.
then, emmmm balik umah la.kak ina dah masak sedap..no reason nak lunch kat luar.
k la babe.
nak make up lawa2 ni. ;)

laterrr!

2 comments:

Princess Redbloodsnow said...

pssttt..ktk keja cney owh :)

f.i.e.z.a said...

kmk keja d tm,were rd sia..ktk zie?