Saturday, July 5, 2008

sabtu yg terang.

tajuk tiada kena mengena.excuse me.hehe.
im working at 10am as usual.mggu ni shift mmg keja kol 10am-730pm.

tp today cam ok la x byk keje sgt.
so mase lunch kuar mkn with kak sue and cella kat family cafe.
pas mkn tu kak sue ajak g book shop jap sbb dier nak beli novel.
so pegi la temankan.
tgh2 dier nak pilih novel tu, aku pun terbeli la satu.
tajuk novel ni mmg seehhhsuuwaaii sangat la dgn mood saya sekarang ookk..
well, aku beli pun pasal jln crita yg best.actually i really need a very good book to read.
lame dah x membaca ni.english pun dah cam longkang jek skang..
the price pun ok.murah jek- RM19.90.
so, here's my new novel.
i'm in no mood for love by rachel gibson.
[now dah half way nak abes.best gilos!]


balik umah nearly 8pm, tetiba tekak ni teriiiingin sangat la nk makan satay.kak ina tgh goreng ayam plak kat dapur.emmm x kire la.nk satay jugak.so, bg duit kat sai then dier belikan.sampai jugak hajat nak makan.boleh la ek camtu.
ape ke hey nye yop mengidam ni!!
huhu..
dlm kol 9 camtu, my abg sarol pun dtg umah together w her wife n son, amir ukasya.i call him ukasya jek..bln 8 ni dah 2 y/0.
comel siikkk?look at his auntie first la.ehem.. ;)
geram tau ngan ukasyah ni.bile laa nak ada anak sendiri ni?bila lagiii??
emo plak.hahhaa.
yg penting muka papanya mesti la manis d pandang mata.aiseyy..sempat la plak. *wink wink*

me n handsome ukasya

tomorrow i'll be working at 12noon till 930pm.yes, sunday pun keja.
then kuar mkn with bobet n nieza.bobet ada blind date w this guy.haha.
dlm kol 1130pm camtu, awg mu ajak kuar ramai2 g lepak somewhere.countdown for my bday la kot.
i'll update everything esok k.
1 more day b4 i turn 25.
looking forward for a partaaayyyyy baybeh..!! ;)
nitey nite!

xoxo

2 comments:

Princess Redbloodsnow said...

bila nak kuar makan ngan kmk??? hikhik :P

owh ehz...kta tok bila gik nk ada anak sendirik owh

:P

f.i.e.z.a said...

roger jak bia zie..
kmk bila2 pun boleh..
i really love babies u see..
i think my naluri keibuan semakin membuak2..hahha