Sunday, December 13, 2009

i told u so!

owh i have a hot sto to share..

remember this controversial entry?

this lady yg kutuk i bukan2, mcm2 n mcm laaa aku hingin nak kat tunang dia.
u wanna know the ending?

as i predicted, their engagement is over!
omg i was like speechless, dumbfounded when i heard the news.
its not dat im happy nor im sad.
but u know, things happen jugak!
x sampai pun half yr dah putus.
kesian jugak aku kat pompuan ni.
kat mamat tu aku tak kesian langsong.
dasar buaya darat taraf spm holder belagak cam ada master.

i dont have any idea siapa yg putuskan siapa.
tp lantak pi la.
sbb dulu kemain pompuan ni ckp aku mcm2..
i still remember ok.biasalakan kalo stok2 kena kutuk ni mmg kita igt betol x?

tulaaaaa aku mintak kol, listen to my side of story tanak.
main tudooohh jek
kan dah kena.
kalo ko dgr ckp aku awal2, siasat dlu xde la jd camni kan?
kesian.kesian

mpphh..

moral nya di sini: jgn buat jahat kat org.sbb org igt n doa.n doa org teraniaya tu makbul.tp honestly aku x penah berdoa yg mintak dorang putus ke apa just dat i just want dat lady to sedar je apa dia dah buat.

n reminder to me too.jgn buat jahat jugak kat org.
org jek yg salu buat jahat kat aku n sapa2 yg terasa tu i dah maafkan tp nak lupa, hell no la.
boleh blah!

6 comments:

Mdm.Nyza said...

mun agik setakat bertunang, jgnlah d kecohkan gilak. kmk pun masih ingat kata-katanya zaa dlm email ya. mek da baca! hehehe.. yg paling lucu, "you tell u're friend... " hahaha.. aihh... :p

JT said...

ahah.. bagus.. not that.. that 'bagus' but at least serve her right and let her think of those word that she said before it spilled out of her mouth to you b4. its ok... at least your happy right now right ? eventho havent have the MR.perfect yet. tp who needs 1? when we have all the LOVE (by our beloved friends) eheheh... nvm... just take a good care of yourself and have a nice day ahead

Felicia F. Ramzi said...

tok mesti kes onglaki yang hanya tahu menumpang kereta orang sahaja ya nak??

entah, nak rasa simpati, perasaan meluat dengan onglaki ya maseeh tebal..uih.. dari sapa tak tau za? jangan jak pastok nya nyalah ktk sebab dolok nya pernah nuduh ktk doa daknya sik kekal lamak..

f.i.e.z.a said...

nyza,

aok eh english anco ada ati nganta email bhs omputeh.hahha
sayang mek dah delete email ya koh.mun sik nang mek publish ctok tek.hehe

f.i.e.z.a said...

jt,

yalah tek..mestinya ingat apa mek penah padah ngannya lok.sapa suroh emo gilak.coba ilek2 tanyak bagus2 kan sik jd malu kedirik camya.kmk ok la putus can nya?putus tunang..nasib sik jd janda..

f.i.e.z.a said...

felicia,

aok deng neida org lain..mek tauk dari org terdekat lerr.kch tok besa nei jak.semua berkait2..hehe
gik asanya eh.puas atiku!hhaha