Wednesday, December 16, 2009

ke oldtown white coffee

ive been craving for oldtown since God knows when.
dah la baca blog sana sini cam besttttttt jekkk kaaannnnnnnnn
last tym g kl x sempat nak singgah..
so when i knew dat they're finally launching a new branch here, wajibla pegi!
dah terbayang2 nak order assam laksa :)

last nite went to oldtown w nieza n sue.
btw, to kuchingians oldtown white coffee is located at the kuching airport.
arrival hall..
mlm2 semangat nak mkn sampai ke airport peginya.hehe

menu

urs truly

sue

me w pipi yg dah sebesar alam n nieza

assam laksa. rm9.80
nieza order chicken hor fun tp x sempat snap

toast kaya+butter double. rm3.90

suasana

i love the ambience here.sangat2 privacy..
setting pun lawa..
n paling best sbb ada wifi freee..
nxt tym boleh bwk lappy sambil berkebun d farmville.ngeh ngeh

komen pasal makan plak eh..
assam laksa kat sini pehh sedap sangat2..
kat kch ni susah nak jmpa ada org buat assam laksa tau.
sib baik dah ada OTWC ni..
n last nite sampai ke titisan terakhir kuah tu masok lam mulot.
nieza's dish pun sedap jugak..
x pecaya eh korang ni betol2 sedap okeh!

inila buktinya!
;)

i will 100% come back for more.
siap dah tau nak mkn apa tu.
:D

enjoy ur wednesday darlingsss
daaaaaaaaa

6 comments:

Felicia F. Ramzi said...

kmk suggest lain kali tak g sia nak, coba butter and kaya thick toast as well as noodle with egg or hotdog..pergh..feveret..gilos sedap..
tiap kali mek g kl, nang wajib g ctok..dolok dekat jak masa gik diam cyberjaya, arum bulak tiap ari g sia..yah nek tok dah ada d kch, adoh harusss..! meliur dah kmk nangga gmbr2

~LIZA~ said...

fieza, kalau la 1 hari i dtg kuching lg kan boleh la kita lepak kat tempat best sket eh? :D

::sueprettyinpink:: said...

mesti kah engkah pic mek gya? sak ati da jak..;p

f.i.e.z.a said...

felicia,

mek mkn assam laksa nang terbaek la penah mek mkn sampei rasa mok order gik.toast sampei 2x mek org order kotan nyaman nya..lak dtg kch mudahan time cun dapat ta lepak sama oooo tok sik mala jak mek xpat join.huhu

f.i.e.z.a said...

liza,

kan?dtg la kch lagi.cam limited sangat last time.x pun kita lepak kat oldtown kl.hehe..

f.i.e.z.a said...

suesie,

hehe lupak mok amik pic ktk kacak2 mlm td ya jak ada.boh manas nya.ayang ayang ;P