Tuesday, December 22, 2009

si berihitam yg manis

siap lekat kat cluster tu.
gila semangat!
hari2 tgk ok..

BILA NAK G BELI NI EH??
I SO WANT THIS BB LIKE SOOOO BADLY

it will be mine soon.
tp thn depan la of course
;P


12 comments:

-Fida- said...

wahhhhhh...semangat eh...iboh lupak beli ngan kmk juak ah...heheheh

~ mizzAmy ~ said...

me nak BB jugak but yet BB tak leh nak video call. so, harga mahal-mahal at the end cam tak complete je package mahal tuh.

now, waiting for the nokia or sony ericson. mana tahu, kot-kot nanti ada phone yg lebih kurang cam BB jugak. leh online 24 hours. ;)

~LIZA~ said...

good luck :D

f.i.e.z.a said...

fida,

mun rega gak 2 ringgit sik mek beritong ngan ktk.hehe

f.i.e.z.a said...

m.a,

i tau tu tp i guna dg kat kch ni kalo guna 3g hp pun xleh videocall jugak.for me i leh online 24hrs tu yg x saba tu.hehe..
nokia E72 cam BB jugak tau.sungguh kiut. :)

f.i.e.z.a said...

liza,

thanx! :)

JT said...

THEN why ktk sik beli e72? erm... hey. DiGi will have 3g k.. soon enough... :D

Felicia F. Ramzi said...

beli za, jgn sik beli..:)

noalicious said...

waa..BB ya mmg menarik hati..kmk an bf nang owez belek2, but i know him want dat too much fr himself but x sanggup nak beli cz tkt kmk yg still student tok kecik ati..haha, kmk pun mok juak BB once dh kja next year n hopefully mok kwen juak then..haha, apakah BB disamakan dgn kawen..but i cn call dat achievement kn.. again, LAW OF ATTRACTION za!

f.i.e.z.a said...

jt,

simok mek e72 sbb kelak sama ngan sumone.hehe

f.i.e.z.a said...

felicia,

i wil i wil!

f.i.e.z.a said...

noa,

kan?achievement bah mun dapat beli bb wpun ada byk gik mahal dari ya..one of my bestie sik lamak gik mok meli dah..
maybe mek meli jan or feb la..mudah2an ada bonos!