Friday, December 11, 2009

d mc donalds w frens

awg mu is in town n as usual mesti ada lepak beramai2 somewhere..
sapa2 dah lama bc blog ni kenal la awg mu ni siapa..
one of my bestie jugak..

pendekkan cita dia ajak lepak kat mc, airport kch.
kemain jaoh..
awg kol 8 mlm dah sampai..
me, sue n nieza kol 8 baru gerak dari umah.hahha..
mau x mengamok mamat tu..
boh manas deng! ;P

sampai2 jek dorang tgh sakan bersembang..

l-r:kwn awg mu 2 org n aieffie

cast n awg mu..wahh kemain sukaaa awg tu tau..
kalo dia buat lawak mmg cam nak pengsan gelak!

pas dudok jap we all g kaunter la kan nak order.
i ordered a cheeseburger.tak tahannn okkk..lama gila x mkn mc d.


xyah letak caption la kan.dah kenal sapa insan2 tersayang ni tol tak?
we had fun gelak2 sampai nak terkeluar isi perut ni..
esp awg mu la the joker.
dari zaman sekolah sampai sekarang he's still the same old awg mu..
yg lain pun sama..
umo dah nak masok 27 tp pangai still like 15 y o.hehe..

pas lepak2 mkn, gelak, sembang dalam kol 10 we all semua balik dah.
penat keja cam hilang camtu jek bila jmpa kwn2 ni kan..
sangat2 stress-free punya aktiviti :)

eh eh tiba2 cam nak mkn prosperity d tgh mlm.
ngaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ok doky.nite2 fellas!

4 comments:

::sueprettyinpink:: said...

mesti kah ko engkah pic cute ku ya? bencik eh... ;p

Felicia F. Ramzi said...

awang mu nang kaki joker.. sik tetak sik sah..belum mun ada hathsey..adoh terbalit dunia

f.i.e.z.a said...

sue,

nang kiut! ;)

f.i.e.z.a said...

felicia,

sik lamak gik ada hatc d kch cuti kismes..gila agik mun nya ada senak mbak tetak jak2.. heheh