Thursday, December 3, 2009

mkn d TCRS then tgk new moon

ni cita mlm selasa.
janji w sue n nieza nak tgk new moon sama2..
me adalah excited nak tgk edward cullen..
siap letak kat status fb n berbalas2 komen lagi..
owh i cant wait.

but b4 dat we all g mkn dulu..
singgah jap kat the chicken rice shop.

nieza kompius nak mkn apa.heh

i ordered this.a wantan soup.emmm xde la sedap sangat but good for diet freaks.
not me of course. ;P

sue n me

pas mkn2 we all terus ke mbo.
sib baik nieza dah beli tiket awl2 pas blk keja..
kalo x kompom dok seat depan sekali.
x sanggup mak noks!


wpun weekdays tp org ramaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiii gila ah!
mana dtg manusia pun aku xtau.hhaha..
yg pasti hall adalah penuh..
we all tgk show kol 830..mmg meriah ok..
besttt jek cuci mata..
tp yg aku suka semua dtg dgn gf masing2.hampeh!
mana pegi single2 kat kch ni?hhaha

i guess ramai yg dah tgk new moon kan?
ada yg dah masok kali ke 3 tgk okkk aku baruu nak tgk..
what i can say about this movie is------------BRILLIANT!
best sangat2 n x sedar dah lebeh 2jam dudok tgk cita ni..

yg pasti saya sudah jatoh hati pada dia..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

edward cullen? no! cintaku beralih arah sudah.haha
its him :)

owh.i like!

i paling suka scenes bella jatoh motor and yg dlm hujan tu..pehhhhhhhhhhhhh..
to those yg tgk tu paham2 je la why kan.hhaha

jacob tok makei tshirt simple pun kacak.dem juak eh.

and of course my ultimate fav is yg ujong2 tu..
where bella need to choose.
wahh susah tu..
even if i m bella pun ntah2 terus pengsan tak tauuuuu nak pilih sapa nih!
tp kompom la dah kata cinta pada edward harus la pilih edward kan..

" its always been him"

i m sooooo in love w this movie and i'll make sure i'll buy its dvd soon.
bila la breaking dawn nak kuwa ni?
;P


13 comments:

SEN said...

yahhh..lewat juak mileh makanan ya..sampey julin2 jak mata nieza ya owh..

Asma Cullen said...

dear... it will be Ecplise lok bok Breaking Dawn... kmk dgr dah nk abis shooting tp xda pun mdh nk shoot Breaking Dawn... tp Breaking Dawn klak Bella Edward kawen... ada part2 heheeeeee... ada anak Renesmee Charlie Cullen...

JT said...

ergh!!! HATE IT WHEN EVERYONE ELSE DAH TGK NEW MOON!>...

oh well.. semua dah beraleh arah ke jacob.. GREAT!! simply edward for me.. cewah.. cam betul...

ooOOoooo Asma Cullen... janganla d padah seluruh cerita ngn nya.. sik thrill lak... ekekek
Eclipse maybe release in June 2010. breaking dawn ngu kmk kot? eheheheh

Mdm.Nyza said...

edward cullen dah menusuk jantung hati ktk za... heheh.. :p

f.i.e.z.a said...

sen,

hehhe.padah ngan nieza lak :P

f.i.e.z.a said...

asma,

bah, semua nok dpadah ktk apa lah lagik yg tggal.
ckup la ktk jak yg baca aaa.i dont need the details by the way.heheh

f.i.e.z.a said...

jt,

pegila nangga.bessttttt wooooooooo :)

f.i.e.z.a said...

nyza,

mek dah suka ngan jacob za.edward cullen ya kacak p mek lebih suka jacob.yerr cam la nya tauk ngan kmk

Felicia F. Ramzi said...

dah kmk nangga New Moon masa di kl riya..oh oh, sungguh seksi oh si Jake..tapi hatiku tetap pada Cullen juak..chewah

Ida Athanazir said...

iboh new moon.. half moon, full moon... twilight pun belum abis me nanggar


aok.. pathetic mek towk :/

f.i.e.z.a said...

felicia,

cullen nang ensem eh..sangat2..geram mek ngga..p suka jacob juak..
hehhe

f.i.e.z.a said...

kak ida,

xhal..lak meli dvd ngga ngan family best gik.. :)

mummysyafie said...

mek pilih edward of coz..huhuhuh