Saturday, December 19, 2009

ummi vs remy

i was shocked.

"remy libas ummi"
-harian metro

terkejuttt okeh bila tgk muka umi nazeera camtu.
kena lempang sekuat hati ni agaknya..
sampai bibirpun pecah..
goshh..

apahal remy ni?
are u out of ur mind?


source: hmetro.

who am i to judge.
regardless what the prob is between them, kalo part2 pukol2 pompuan ni mmg pantang sangat.
baru kapel tu belom jadik bini.enta apa akan jadi.
ckp elok2 cara gentleman x boleh ke?
haaa kan dah marah dah ni.

this is what i call local version of rihanna vs chris brown.

7 comments:

Mama_Nabihah said...

yalah oh, belom gik nikah bah dah muka pecah memecah. si sangka remy mcm ya koh. isk isk..

Lois Lane said...

hangin juak aku bila baca d news tek.berani angkat tangan ngan ompuan...i don't think tok first time nya nempeleng/maluk ummi koh....

*sik gago mun org mdh ku judgemental*

f.i.e.z.a said...

nyza,

kan?jaik ati mek ngan umi.sik kesah la apa masalah nya jgn la sampei mukol rompuan..geram mek.

f.i.e.z.a said...

lois lane,

aku pun sik kesah mun org nok nganok ku apa.mpuan bah mestila emo kit nak..
aku pun rasa camya juak.mesti dah salu kenak..

S.u.H.a.n.A said...

iskkk..baran juak si remy ya..sik la ku minat gik ngan nya..huh

f.i.e.z.a said...

kak sue,

kan?huhu..

Felicia F. Ramzi said...

jap..remy n ummy tok sapa kah?

anyhow, sik kisahlah sapa nya duak tok..pi hakikat laki maluk ompuan, memang dayus...cariklah orang yang sama tenaga k paluk..kakya bok tauk asa mun kenak balit