Friday, October 16, 2009

surrogates.do u wanna have one?

hye hye hye..

yesterday me n nieza went to movies at the mbo after shift ended.
dah mulaaaa dah kuwa mlm.hahah
mentang dah sehat kaaannnn ;P
x boleh salu ni..takut jugak kot2 demam lagi.
mntak jaoh..

nieza is a huge fan of bruce willis so knowing dat latest mvie ni dia ada belakon maka wajib tgk la cita surrogates ni..
show ada kol 845 so sampai2 tu beli tiket dlu..
then ke SR g dinner jap.
i ordered fish n chip.
x sedaaapp la wehh x suka x suka.
i lagi suka fish fillet yg kat sugarbun.lagiiiii stone kalo mkn.
dlm x sedap tu abis jugak ye aku mkn..kecuali chips la
chips aku x sentuh langsung.xde selera

then dalam kol 830 terus naik atas..
ramai jugak org tgk wayang weekdays ni kan..
kat cni kira mahal k tiketnya..
tp maybe pasal selesa org x kesah dah kot..


my review?
mmg best!sangat best!wajib tonton ini cerita.
serious i tell u..
dah la laamaaaaa gila x tgk bruce willlis ni belakon kan so mmg berbaloi la.
nak tau sinopsis cita ni google kan saja..
pasal robot la..kot2 nanti masa depan kita ni semua ada pengganti yg akan jalani hidup seharian.
kita just monitor the surrogates all the way frm home.

pas abis cita tu kan mula laa imejin how if i have a surrogate?
nanti i g keja just dari umah jek.
robot la semua g jwb calls, attending meetings bla bla..
hahha cam best tp ngeri jugakla kan..
ish tanak la..
wahh tetiba lak tanak camla betol2.hahhaa..

ok doky itu sahaja.
sekali lagi n3 tiada muka sendiri d dlm pics.
kasi rindu2 dulu laa boleh?

have a nice day!

11 comments:

zakinah hipni said...

alahai fieza..napa tak tunggu kite tengok..merajuk la..yerr..ahakz..takpe kite ajak org yg beriman dan SOLEH tengok cite ni..jgn mara a..hehehe..piza weekend kita temu k..

f.i.e.z.a said...

bobet!!!!!

ngan ktk lak ta ngga cita whiteout aa.lak ta sama neris lam wayang.hehe
cis kau oo sempat merejok aku.ingat ko lak!
ok jong mggu jumpa!nait elite beramai2 hoo yeaahh!

nURmALa mAZLan said...

MBO mana yang?

Faizal n Fashitah said...

Ahhhhhh!!....Surrogates!!~~.. mek mok nangga juak minggu tokkkk!!~ ehek

susudalambotol said...

adi tak habis2 ajak tgk cerita ni. saya nak tgk papadom.

f.i.e.z.a said...

mala,
mbo kat the spring kch la yang.hehhe..nak tgk wayang kat cni ke?jom jom ;)

f.i.e.z.a said...

fnf,
diat nun..best!ujong nya eh mati koh bruce willis.


buuulllaaaaakk ajak ;P

f.i.e.z.a said...

susudalambotol,

xpe..tgk je dulu cita yg adi nak then ajak tgk papadom plak.leh movie marathon.hehe

Mdm.Nyza said...

lamak dah mek & hubby x nangga movie eh... mun bruce willis, mesti best cerita.

Ivy Metaga said...

nak tonton juga lah..=)

eMBuN_mALaM said...

kmk xmok ada surrogate... imajin jk mun nya jenis pintar... abis laki kita d projek nya lak... other than that... lak anak2 kita nunggah nya mak lak... ya paling sedih... heheheeeeeee...