Friday, October 23, 2009

breakfast cum brunch

crita offday ku...khamis 22hb.

pagi bgn awl seawal 830pg wpun hujan menderu tetiba cam semangat plak...
bgn2 terus bukak tv layan cita astro ria.scha belakon.
i sukaa scha ni..intan ladyana pun ada..so layan je laa..

sampai kol 10 cita pun abis..bosan plak.
emmm layan online, facebooking jap.
komen status kwn2, baca blog sket, update sana sini then update myself w latest news online..
then my fren, milah tego kat fb.

milah: ko kat umah ke?
fieza zaza: a'ah..y?
milah: ko dah bekpes lom?jom g mkn mi kolok.aku keja ptg ari ni
fieza zaza: blm bekpes lagi.eh jomlaaa...aku on sajaaaa

org ajak mkn kemain lagi kann semangat lain macam.haha
sedangkan dah bekpes w telur rebus sebijik w 2 slices of bread, naaakkkk jugakkk mkn lagi tu.
anggap jek la brunch kan.

so i went to her house..depan umah jek pun.haha

tggu milah bersiap

aku ngan milah ni payah tol jumpa tau.
wanna know y?sbb dua2 pun keja shift..
dia keja w kastam kadang balik lewat mlm..kadang blk petang..
bila aku ada kat umah, dia plak keja n vice versa la.
so bila ada chance nak kuwa mkn sama ni just pegi jek..
salu plan2 mmg x jadi..

we all mkn kat sepinang sari.
kwn2 kat semenanjung kalo dtg kch wajibbbbb mkn kat cni okeh..
mi kolok mmg terrrrbaikkk!!seriously.
mi pok is my favvy tp dah abis plak.
ye laaa tym we all dtg pun dah nearly 11 pg..
boleh mkn mi kolok kira dah bersyukurrr sangat dah tu..

mine.mi kolok+teh

masa tgh update ni sumpahhhhh nak lagi.
hoooo sedaaaappp sungguh!

dats my cerita breakfast..
so what u guys had for this morning?
;)

13 comments:

n i e z a said...

kaktok breakfast & brunch gik. nang x alah2 makan. haha..

JT said...

oh i miss to eating all those.. but i cannot right now.. T_T

i just had my bodyscan and it reach the worst!

Ivy Metaga said...

mi kolok yummy..=)

[ LADYKiKi] said...

wahh..lamak sik mam mee kolok

nURmALa mAZLan said...

mee kolok?
mee aper eh?

f.i.e.z.a said...

nieza,

dats how my chubby body comes from.good food,good companion.hehe

f.i.e.z.a said...

jt,

mena ka jt..kenak ngan body ktk?

f.i.e.z.a said...

kiki,
kelak g la mkn.embak kwn2 ktk.hehe

f.i.e.z.a said...

mala,
mee kolok ni kat swak jek dapat.sedaaaappp okeh!
kira cam kat jhr ada laksa jhr,kelantan ada nasik kerabu n swak ada laksa swak n mi kolok le.heh..
nanti kalo ada rezeki mala dtg kch i g bwk u mkn k.. :)

f.i.e.z.a said...

ivy,
mi kolok nang nyaman!

JT said...

heeheheh sekda pa... i was advise to go on diet cause my bodyscan dah show result yang mungkin memudaratkan...

f.i.e.z.a said...

jt,
if dat so ekot jak kata doc.kmk lom gik cek darah.mok tggi ka apa koles tok oo.lak mek g cek eh..

JT said...

plah bodyscan..... ya bok bez.. hehe