Thursday, October 15, 2009

merawat blacky love

ok.now cita my car plak.
bgn pagi terus call erazoom perodua service center telling my prob..
bla bla dorang ckp akan anta org kat umah b4 noon.
tggu punya tggu 1145 camtu dorang sampai..
sorang mekanik, sorang lagi admin staf..

terus bukak boot enjin tu then tukar bateri.
stat2 jekkk dahhh boleh daaaahhh..
alhamdulilah..
kiranya bateri 1st yg dorang tuka tu x elok la.
so i said tuka la mana patut nanti i claim this w dat guy ari tu..
then bila dah setel, i told d admin staff yg i nak servis..
dia ckp dtg kol 2 ptg karang..

since dah kol 1230 masa tu i was like bosan la plak kat umah..
keta kesayangan cam dah kotor sangat2 dah..
tggu aku nak cuci sampai bila ntah.hahah
so drive la kejap ke choice super mall.
kat ctu ada carwash...lamaaaaa x cuci keta kat cni wehh..

itu dia blacky love saya ;)

berkilat kaauuuu
kalo wax ni lagiiiii best!

puas ati la..bersih la jugak dari tak bersih langsung kan..
semua kena caj rm14 jek including polish bhgn dlm keta..
kalo cuci+vacuum; rm8 sahaja..

then kol 215 camtu g servis plak..
aku kalo servis x penah g tpt lain..kat cni je la..
erazoom service center ni kat blakang bgnan marzuki.
i like the workers here.sangat friendly :)

tgh menunggu smpat la snap apa yg patut..

masih terasa meriahnya syawal..

ada tv xde la bosan sangat2..ada hot drinks some more..
magazines punn byk..intrend nona wanita waahhh sukaaa laa..

beg sapa kaler purple yg comel sangat ni?
mesti yg empunya lagiiiiii comelll kan?hahha

after an hour camtu siap dah keta ai.
sungguh hepi bila dah servis kkk...
lancaaaaarrr jek perjalanan..
stereng pun dah x keras dah...

total caj servis: rm117.10 :)

mana pics tuan blog eh?
well utk n3 ini dkecualikan d atas sebab musabab yg munasabah..
x igt jugak nak amik pics diri sendiri td.haha
sogan mak..kang org igt aku apa plak snap2 ni..

so d nxt car service is on 14 jan 2010.
x lama lagi pun..
eh dah 2010?
owh ngeri...
sbb in 2010 i'll turn 27 sudahhhhh..
my biological clock is ticking people!
bila nak kapel, nak kawen, nak beranak ni wehhhhhhhhhh
hahhahha.
eh bkn cita hal keta ke tadi? ;P

k laaa have a nice day peeps!

5 comments:

Ms Tikot said...

Yer... meriah nya beg purple ya eh.

Faizal n Fashitah said...

Yohhh!!~..beg papel yaa.. nang beg glemer edisi raya laa ehek. Duhal kitak makei Viva duhal hoh. Kedak kawan mek juak, sama makei Viva koh. Nama kawan mek ya Nieza bah ehek..

susudalambotol said...

henbeg purple tu mmg menarik! ;)

Mdm.Nyza said...

dah servis dah.. ilek bah za, boh kejeron lak nak nikah.. hehehe... enjoy jak bena2 lok, lak dah kahwin, mesti rindu nak hu ha hua ha ngan kawan2..

SEN said...

ney ndak kah muka nya tok xda owh..?