Friday, October 16, 2009

lunch on friday

me n my opismate nyza@mummynabihah x tau nak mkn kat mana tghari td.
nak mkn kfc, emm tanak
nak g family cafe?emm x besh..
nak mkn kat sugarbun?owh bosan dah salu sgt.sekangkang kera jek dari opis.
d tekak ni cam nak mkn western2 jek.waahh selera kemain!

nyza pun xde terlior nk mkn kat mana2 so i suggested to eat at the SR.
SR lagi?owh x kesah.i loike SR k.hehe..
blh order kek kalo nak dessert. ;)

owh masa ni dah lapa tahap gaban mengamok sbb dah kol 230ptg pown.
drive to sr 5mins jek dari opis.hehe
sampai2 terus we ordered the food dat we desired then wait n wait..
dah lebeh 20mins but still x sampai2 jugak.
owh ni bikin amarah ni..
break time abis kol 330..dah kol 3 pun x sampai2 lagi..
how laa ni?
sib baik ari jumaat.x baik marah2..cam la ari lain boleh marah ye?heh.
dlm kol 310 sampai jugak food yg dtggu.

my beef spagetti bolognese.look yummy?no?

i mkn dgn sepantas cahaya okkkeehhhh..
ni yg x suka bila lapa sangat tau.
mesti mkn pun cam x toleh kiri kanan.hehe

we had this for dessert;

my faveret cheese choc.sungguh yummylicious!


alhamdulilah kenyang.
semua habis licin n berbaloi!
:)

cnei gik kita mkn pastok, puan nyza kita?
*wink wink*

3 comments:

Marina Monroe said...

Yummy & looks good...enjoy yr meals...

Mdm.Nyza said...

4 point blh? hahahha... berduuuuuuuuuuu... :p

f.i.e.z.a said...

auntie marina,
thanx a lot =)

nyza,
mena eh cita ktk tok?ok lak pegi.hehe