Saturday, October 24, 2009

awayyyyyyyyyyy

i wish one day i'll get a better job
and a lot of money..
i'll get my butt out frm here.

awaaaaaaaaaaaaaaaayyyy frm kch...

awaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

14 comments:

Mdm.Nyza said...

pahal za? kmk pun harap akan dpt better job dlm masa terdekat. i need changes esp. in karier. mek wish mek dpt keja yg molah paperwork, traveling, discussing, meeting sak buka minda tok besar & luassssssssss.. wish our dream comes true... :)

mummysyafie said...

kenak za? ada prob tmpt kerja? sine2 ada ko za..

jangan ingat kerja macam mek orang yang selalu meeting yg sepatut nya bertukar pendapat (tapi selalu boss akn reject siap2 cadangan orang lain), n traveling molah program ( akn ninggal anak n suami di rmh), paperwork yang lelah kita molah tapi orang lain dapat nama.. yep..sine2 ada prob za

cuma..jgn giv up dengan apa yg kitak ada..lom ada rezeki nak jumpa kerja yg sesuai..till then, isik jak borang selagi ada..

gud luck za

f.i.e.z.a said...

mdm nyza,

xda kaitan ngan keja sebenanya..mek mok gaji byk.haha dapat ngeloan asb 100k.hehhe..
i have some problems early in d morning.personal one la.
kadang2 akan ada rasa mok lari dari umah, mok g tpt jaoh tp last2 umah juak best.hehe

f.i.e.z.a said...

mummysyafie,

xda masalah ngan opis mek.just dat mun kmk dapat keja govt esp dapat gaji lebeh dikit pat duit k jln2...
ada masalah ckit p xda kaitan ngan keja..i love my job, my frens, my bosses ok jak just sometimes i need something new.
i have plans for future like having my own house so dat needs a looott of money kan.
emmm x mek give up ngan life eh.i'll try my best to make changes ;)
thanx sis!

Mdm.Nyza said...

kak nor, agree wif u. siney2 g pun mmg akan ada mslh. manusia xpat lari dr mslh. but then, mikir kperluan anak, mikir masa depan..

isk, pahal kmk gik emo ngan entry ktk ya za.. hahaha.. maybe psl mlm tdk mek memikirkan perkara yg sama. mok extra gaji.. hahahha.. tp mek sik mok lari za.. chaiyo chaiyo kita tok za.. rezeki ada d mana2. positip! positip! hehe..

*org dara tok nak bejalan jak keja... hehehe..

f.i.e.z.a said...

nyza,

hahha..boh emo2..janji usaha carik keja lain..bkn kita sik suka tpt keja tp we have things to pay, commitment to fulfill nak..
rasa mok ada bsnes ko p gik pk2 tok.hehe

Ms Tikot said...

Mbak bercuti, main2 tepi pantei utk menenangkan fikiran ;-)

f.i.e.z.a said...

ms tikot,
i wanted to do sooo tp yalah mek keja ujong mggu juak neida masa g pntei.cuti mek dah abis dah.huk huk.xhal.kelak2 g spa ka facial ka.hehe

Faizal n Fashitah said...

Tedah lok. Pikir tek dah boring diam di Kch tek ehek. Ermm sikpa ba.. kitak gik mudak juak ya.. lak2 insyaallah ada jereki kitak lak ehek XD

f.i.e.z.a said...

fnf,
kadang2 bosan juak kch tok tp kch juak best after all.mena sik.
insyaAllah one day lumayan rezeki kmk..dapat g dubai ngabas ktk.hehe

Felicia F. Ramzi said...

kmk pun mengharapkan yang terbaik untuk kmk mpun za.. hmm insyaAllah rezeki ada..

green apple said...

wahhh...dah taknak dok kuching dah ke? ke dah sangkut ngan orang luar sarawak niiiiiiiiiiiiiiiiiii

f.i.e.z.a said...

felicia,
insy sama2 kita usaha oo..

f.i.e.z.a said...

kak d,
ada vacant x company kak d?hehe.ish xde laaaa sangkut org luar kch ni.yg kat dlm kch pun xde apatah lagi yg kat luar. ;P