Monday, October 19, 2009

demi gelas ungu

semalam masa lunch me n opismates ramai2 g mcd..
sbb masa lunch murah kan..dlm 6 hengget jek semua set tu.
so dlm otak ni dah set nk order double cheese burger...

sekalik bila sampai kat kaunter, i saw ada premium set tu dapat free gelas kaler purple.
owh tidak.
nak order ke tak ni.
cam best jek dah la ada choc sundae skali.
yums.
owh.
order je la.
kali ni tukar.
nak big mac plak.
wahh bernafsu haloba aku ni eh.hahha..

dah gigit baru igt nak snap.haha

sukaaaanyaaa gelas langsing ni!

ngegeh sik amek? ;P

bear dah ada geng.harus purple.

see, i cant resist yg kaler purple tau..
esp yg comel2 camtu..eee geramsss jek.
i suka pink jugak.
kira gila kaler pink purple la. ;P

so korang suka kaler ape eh?
what is kaler yg korang cam melambangkan personaliti gitu..
;)




4 comments:

Zuraida said...

i got that glass too!!!tapi in green. and to get that glass i sampai bergaduh ngan budak McD...hahahah...sangat saiko.

f.i.e.z.a said...

kak zue,
wahh sampai gado?hehe.i nak yg kaler pink tp dah lepas tp xpe.mmg dtggu2 yg purple ni.hehe

Mdm.Nyza said...

kmk ada juak... p syg, xda pink... pink kacak bah. pinkkkkkk sooooooo meeeeeee... hahahaha... :p

f.i.e.z.a said...

nyza,
ktk suka pink ooo ada org ya sik suka lalu ngan pink.hahhaa.ada gik cita tok lol!