Monday, October 26, 2009

minum latte sambil ber farm-ville

hehhe aluuuuuu lajuuuuuuuuuuu tak org enjawab soalan.
senang ada clue dberik.nxt tym ai polah gik sampei kompom tak org sik tauk cnei.hehe

ok ok cita mlm minggu.kira ari sabtu la.
me n besties cam biasa mesti lepak2..
dah bosan lepak kat town we all g starbucks kat airport plak.
jauhnyaaaaaaaaaa kann nak melepak..
tp x kesah la bkn salu pown kan..

our drinks.
mine: grande hot vanilla latte.

sue n bobet.

my babes.again

we all lepak cni sbb nieza nak wifi n main farmville
broadband dia wat hal so she was so worried takut tanaman semua akan mati.
hahaha lucu okeh sapa2 yg main farmville ni.sangat gigih menjaga kebun..

cita pasal farmville ada cita best nak share ngan korang..

masa nieza bukak kebun dia kan sure la ada bunyi lembu.

"moooooooooooooooooooooo"

eh eh rasa cam laptop lain jek yg bunyi ni.
sekali rupanya a guy yg dok blakang we all pun main benda alah ni tau.
hahahaa..
muka macho habes, boleh tahan ensem ingatkan tgk bola ke apa..
puuuuunnnnn main kebon rupanya.

so we were like "add la jd neighbour"
hhaha dia asyik jek toleh2 we all tp segan nak menego.
;P
funny okeh

nieza's

this is mine.tgh tanam padi.

nieza yg gigih.me yg gigih amik pics.

we all lepak sampai kol 1130 then sambung sembang-yg-x-penah-nak-abis kat raja ayam penyet.
kol 1 baru sampai umah.hahaha..
once in a while kan.

ok nak mndi dah.ari ni keja kol 11.30am..
ni wat auto publish jek.senang.hehe

p/s: mstikot, mek sukaaaa mok ada gathering gik tp kompom mek xpat pegi on weekends.mek diat nov mek pun roaster la aaa.mudahan ada off on sabtu minggu.boh sik embak kmk! ;P

17 comments:

SEN said...

serious naaaaaa juak nieza ya main farmville owh..

f.i.e.z.a said...

sen,
jgn ktk sik tauk.hahha.sik nuleh2..kadang2 kebun kmk pun nya jaga bkn kadang2 eh most of the tym! ;)

susudalambotol said...

saya suka main farmtown sbb kat sana kita boleh bekerja utk dapatkan coin byk2. lepastu boleh tanam benda yg best2 dpt duit byk2. semuanya byk2. hehe :D

JT said...

yalah... mala jak once in awhile nak ? hehehehe

kebun mek sik terjaga dah.. huhu

nURmALa mAZLan said...

Meh jadi jiran saya kat farmvile

Felicia F. Ramzi said...

aaa sampey kinek kmk belum terjerumus ke kancah farmville. bukak pun jarang..susah mun dah addicted..eheh..
haih, rindu lepak airport eh!

n i e z a said...

i shud get help coz im addicted to farmville! x sah mun x ngabas seari. nasib bait broadband mek ok jap tok, sempat ngabas kebon ta duak tek. isok pas keja lepak di tpt ada wifi jak kmk eh. ;p

zakinah hipni said...

aih..best da jak malam ya tapi nak spoil nya tek, ayam penyet dh abis..huhuhu..x sabar nak mamam ayam penyet gk owh..

Faizal n Fashitah said...

Nang serious gamer farmville laa kitakurang tok.. sampei expand farm bukan2 besar nya shiohhhh...

f.i.e.z.a said...

susudalambotol,

belom penah lagi main farmtown.nanti i try eh.. ;)

f.i.e.z.a said...

mala,

okeh nanti i add up jd neighbour =)

f.i.e.z.a said...

felicia,

mun ktk dah stat abis la cita.heheh.
lak ta lepak d airport aaa tggu tak dtg kch lok.hehe

f.i.e.z.a said...

nieza,

aok eh .maka harus ktk lepak d cnei oo ada wifi..aaaa umah kmk jak.juuuuuuuuuuuuuuu..lak g sukma meli burger.heh

f.i.e.z.a said...

zaQinah @mrs Qamal,

sik pndei lejukka mkn ayam penyet?coba udah gik.hehhe

f.i.e.z.a said...

jt,
aok eh.rasanya nang salu juak eh.duit pun dah stat surut tok.waaaaaaaaa

f.i.e.z.a said...

fnf,
aok kin berkembang dah koh kebun mek org.ktk sik main? hehe

Marissa said...

Salam perkenalan.Ikuti perkembangan terbaru dan strategi2 serta tips-tips FARMVILLE yang sedia ada di http://farmville-master.blogspot.com