Thursday, July 7, 2011

new shades

hye all

i got my 1st bday gift from my mummy!
last week we went out to wisma hopoh n said nak tgk2 spek jap
ingat nak tgk2 jek last2 terbeli
cecewaahhhh

i suka this elle's purple shades mmg lawa sangat
i cuba yg itu yg ini yg situ yg sana tetaaaaaaaappp suka yg purple tu jugak
apesal ntah
maybe sbb kaler n bentuk dia kena dgn my face's shape
yelah kan kita ni bulaaaaaaaaaaatttt! :P

so my mum offered to buy it for me
bday gift katanya
eh bkn handbag bonia ari tu pun bday gift ka?hahaa
makaseh makkkkkkkkkkkkkk

tapi kan sbb i ni rabun kena la buat shades yg ada degree
so kena la order n the price pun mahal sket
takpe my mum kata
so takpe it is hahhaa
maksehhhh gik sekali makkkk

dpendekkan cerita, here's my new bestfriend d kala matahari panas terik

casing dia.

tadaaaaaaaaaaaa!

i just love the frame
:)

a happy me!
mata kmk dah sik silo dah drebing ari panas!
mek suka!
mek happy!

thanx mak!

and yes today is 7.7.11
its officially my birthday!!!!

alhamdulilah Ya Allah.
alhamdulilah for 28 years of life, surrounded with happiness n loved in sooooooooo many ways!~

5 comments:

fLo said...

happy bday za! may all ur wish come true...

love ur new shades...santek! suit u...=p

umie said...

happy birthday fieza...

kmk pun spek pun purple juak bingkainya..tp kmk make bonia...

Anonymous said...

Happy Birthday @}'----

AmirFX said...

Hepi hepi hepi hepi besday fieza zaza! Semoga panjang umur murah rezki.. Kacak spec ya..

f.i.e.z.a said...

flo:
thanx a lot! :)

kak umie:
makasehhhh sis! :) mek pun spek mena tok bonia.xda byk sale bonia riya yalah beli elle jak eheh

anony:
thank u!

amirfx:
thanx amir! :)