Tuesday, July 26, 2011

kelegaan kehatikuan keinian

its the day!

semalam kan, siap mimpi pasal kena injek ok
punyala ngeri sampai mimpi kauuu
haha
ye saya adalah penakut

so pagi td bgn awl tp dudok jek depan pc
baca news online, bloghopping segala tp kepala asyik pk benda sama
injek!
akhirnya dlm kol 9 camtu terus mandi, siap2
lepas siap2 tu dudok lagi depan pc
pegi ke tak ke postpone next time eh?
haha

last2 pegi jugak

masa tgh tunggu enjin keta panas
takut weh

dlm kol 1030 tu sampai
i gi injek ni kat klinik perancang keluarga
sebelah klinik jawa
org kch tau la kat mana klinik jawa ni

sampai2 takde org pun
then jmpa la nurse kat ctu kata nak injek 2nd dose
pastu byr n dia mintak i tggu kat bilik biasa
tunggula kejap

pastu dia pun masok
tak ingat la nama nurse tu
then i tanya la doktor mana
so dia kata doktor takde n she'll be the one yg akan injek
wahhhh sekarang ke?
ingat kan doktor takde boleh la postpone ke tahun hadapan muahaha
tapi tidak ok
O.o

ini dia
bila dia nk injek tu kan i siap ckp
"jap ye kak, saya nak amik gambar"
haha sajaaaaa nak lambat2 kan

di tempat kejadian

nurse ni tau yg aku takot
maybe sbb muka pucat jek sbb xde selera langsong nak bekpes
even a cup of tea pun takde!

then dia bawak la i sembang2
tanya i dok mana, keja mana
bila tau i keja kat mana tu siap la dia tanya macam

nurse: u keja kat situ eh?apa eh promotion latest?akak nak la yg dpt laptop free tu(belom cucok lagi ni)
me: ooo pasal tu eh? my company tpt i keja sekarang mmg banyaakkkk SAKIT!
nurse: sakit?
me: *pengsan gelak*

i wanted to say PROMOTIONS
instead of dat, i said SAKIT!
hahaha

sumpah i was so terrified sampai cakap pun tak betol
tp nurse tu tried her best to talk w me
sampai tak sedar yg dia dah cucok my left arm
tak rasa pun
eh tipu la tak rasa kan tp takde la sesakit yg digambarkan
cewah ayat!

owh lega!
next month injek lagi 3rd dose
dah tak takut dah kot
ceehhh kompiden

lepas injek tu i fetched my mum at the ofc
kuwa lunch jap
i lapa gila sbb tak bekpes kan
singgah la kat liza's restaurant

meriah!


as usual kalau me offday mmg kewajipan amik my mum balik
and kewajipan jugak la ida n fatin ikut
we went to the boulevard for groceries shopping
but before that we dined at the kenny rogers



seronok la groceries shopping
beli itu beli ini
sempat beli ambi pur gel fresh yg kaler pink tu
sedaaaaaaaaaappp bau bilik ai! :)

oklah.mau tido.
esok keja kol 9am
goodnite.sleeptight dont let the bedbugs bite!
xoxo!

2 comments:

AmirFX said...

Ergggghhh.. Kmk gelik juak mun kenak injek.. Ria tek sikit gik jarum nak patah leh kmk... Kotan takut gilak...

fLo said...

lapar ngga brg mkn ya eh..hehehe..=p

mun kmk mok d inject mek xmok ngga jarum..hahaha..takut...biar x ngga tauk2 dh settle..=p