Friday, July 22, 2011

annissa


finally habis jugak episod cita annissa ni
sapa ada tgk siri ni jugak sila angkat badan!
hahaha


i takde la ikut siri ni dari mula
stat addicted bila tau farid(zamarul hisham) dah kawen ngan balkis (rozita che wan)
plus bila tgk lakonan shila(farahdiya) dan anna(fiza halim) macam best sangat
rugi kalo tak tgk ni
semenjak itula hidupku mesti di depan tv hari selasa hingga khamis kol 1030mlm
kalo agak2 nak kuwa malam tu sanggup postpone! haha

for me cerita ni mmg best sangat
wpun kalo nk pk logik ada jugak la yg x masok akal
tp oklah lagi dari cita yg ada pari2 segala

jalan cerita adalah menarik
n lakonan zamarul hisham mmg patut dpuji la
sangat natural penipuan dia tu kan?
macam dah biasa buat dah haha
memek muka dia mmg priceless
kalo sayang kemainnnnnnn sayangggggg gila
bila datang kat balkis automatik jadi B....B!
sapa yg tgk tu paham la apa aku cakap ni

my 2nd fav is anna
for me lakonan fiza kali ni la paling menjadi
mmg best la!
and then baju dia semuaaaa jek lawa2
baju shila pun
haha tgk baju jekk kann

well i like this annisa series
nak tgk dari mula la from tonton nanti

bila dah tgk episod tadi baru la tau yg anna la yg mula2 amik farid dari balkis tu
anna amik farid dari balkis
kawen ngan farid
then balkis amik dari anna
kawen dgn farid as wife kedua
last2 Tuhan amik farid
dua2 pun merana

oh kesian sunggoh ending dia
karma kan?
mmg akan dtg walau jaoh mana pun pegi
sama la kalau kita sakitkan hati org, org akan sakitkan hati kita balik

kesimpulannya: jagalah hati org sekeliling kita esp yg menyayangi kita.cewah!

sekian ngomelan fieza zaza
nanite!

3 comments:

fLo said...

mek ngga skip2..hahahah..p best cita ya hooo..mena pdh ktk bju kacak2 jak..heheheh...=p

AmirFX said...

Kmk.... Lom pernah gik nangga cita ya..

f.i.e.z.a said...

flo:
mun baju kacak nang rindok kita nangga cita nak oo hehe

amirfx:
diat kat tonton jak kelak :)